Nieuws

« Vorige - Volgende »

Speciaal sponsorproject ARC en Jong Personal Training

12 februari 2019 - 10:25  •  reacties

Speciaal sponsorproject ARC en Jong Personal Training

Alphen aan den Rijn - Een paar weken geleden had ik contact met Rogier de Jong, eigenaar van Jong Personal Training. Rogier, die al jaren speler is bij ARC, wil graag iets betekenen voor de voetbalclub. Samen met Rogier bedacht ik een plan waarbij sponsoren samenwerken, en er een win-win situatie zou ontstaan voor zowel de sponsoren als voor ARC. 

De volgende stap was een tweede sponsor zoeken. Ik ben gaan praten met Kevin Lek, Filiaalmanager van Gromax Verhuur Alphen a/d Rijn. Hij gaf aan dat hij wel iets wilde doen met sport en gezondheid. Met deze twee mensen, Kevin en Rogier als sponsoren bij elkaar kreeg het plan steeds meer vorm. Jong Personal Training zou zorgen voor de begeleiding met Gromax als financiële sponsor.

We hebben een van de selectiespelers een Personal-Trainings-programma van 90 dagen aangeboden. De focus bij het trainen zal liggen op het opbouwen van meer kracht, meer uithoudingsvermogen en het beperken van blessures. De speler die we hebben gekozen is Neal Arnoldus. Neal viel het meeste op in de wedstrijden die ik heb gezien. Niet alleen door zijn spel, maar vooral als persoon. We hebben Neal benaderd en hij bleek erg enthousiast en bereid om het 90 dagen programma in te gaan. 

Willen jullie meer weten over dit speciale sponsorproject? Volg Neal dan op instagram en Facebook.

We hopen dat we hiermee als voetbalclub, op een leuke manier meer voor onze sponsoren kunnen doen.

SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit