Tankstation Van der Molen wordt onbemand na overval

Tankstation van der Molen heeft besloten, om na de brute overval van 1 februari, verder te gaan als onbemand tankstation. Ook de vele wegafsluitingen hebben te maken met de keuze.

Tankstation ondernemer Arthur van der Molen, geeft aan dat het al een aantal jaar worstelen is. "Het zit ons niet mee, de vele wegafsluitingen hebben de financiële situatie zeker geen goed gedaan. De overval van 1 februari is de druppel. Het tankstation zal een onbemande locatie gaan worden per 1 April 2019. Al ging het inmiddels redelijk, de brute gewapende overval heeft ons allemaal met onze neus op de feiten gedrukt. Dit kan dus ook bij ons gebeuren."

Alle medewerkers voelden zich altijd veilig op het station, maar op 1 februari jl. veranderde dat abrupt. In de heel hechte en gezellige groep met mensen is de angst toegeslagen en is de lol er vanaf. De veiligheid verbeteren kost heel erg veel geld en dat is nu net het grote probleem, volgens Van der Molen. "Ik kan niet leven met het gevoel, dat ik niet het maximale aan veiligheid kan doen, terwijl we dus blijkbaar wel dit soort risico’s lopen. Als het geld er was, had ik er echt alles aan willen doen."

De enige optie is de shop nu te sluiten en als onbemand tankstation door te gaan. "We hopen van harte dat iedereen ons tankstation zal blijven vinden. Zeker voor ons unieke concept dat we blijven volhouden. Je tankt bij ons XMILE brandstof zonder meerprijs. Vanaf 1 april is iedereen dus gewoon van harte welkom om bij ons te tanken, betalen kan veilig via de betaalpaal. 24 uur per dag, 7 dagen in de week."

 

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.