All-In taxi
Advertorial Economie

All-in Taxi brengt je veilig naar jouw bestemming

Sinds een jaar is Roy Vermeer de trotse eigenaar van All-in Taxi. Er is veel veranderd in een jaar tijd. All-in Taxi rijdt het hele land af met een 8 persoons taxibus en biedt een 24-uurs service.

Het taxibedrijf bestaat al 21 jaar maar sinds vorig jaar is Roy de eigenaar. “We rijden nu met twee 8 persoons bussen door het hele land en soms zelfs naar het buitenland. We doen naast persoonlijk vervoer ook veel zakelijk vervoer. Wanneer je bijvoorbeeld een bedrijfsuitje hebt of met zakenrelaties op pad moet, kun je ons bellen.”, legt Roy uit.

Roy en zijn collega’s brengen je voordelig, veilig, snel en comfortabel van deur tot deur. “Het maakt niet uit waar je heen moet en wanneer, wij brengen je van A naar B. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag.”, vertelt Roy.

Airport service
Ga je op vakantie met het vliegtuig? Maar wil je niet je auto parkeren op bij het vliegveld of iemand vragen om je te halen of brengen? Laat je dan naar het vliegveld brengen door All-in Taxi. “Zo begin jij uitgerust aan je vakantie en hoef je je verder nergens zorgen om te maken. Zo begint jouw vakantie al zodra je de deur achter je dicht trekt! Wij bieden concurrende vastgestelde All-in tarieven voor ritten naar Schiphol en Rotterdam Airport.” All-in Taxi benadrukt dat ze het gemak en de comfort van een persoonlijke Taxi service bieden met hun Airport service.

Je boekt je taxirit gemakkelijk online via de website. Een rit naar Schiphol is beschikbaar vanaf €45,- voor 4 personen en naar Leiden brengt All-in Taxi je al vanaf €35,-.

Meer informatie over prijzen en mogelijkheden bekijk je op allintaxi.nl. Of bel naar +31 (0)6 20992154 of mail naar info@allintaxi.nl.


Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.