Intertoys Alphen aan den Rijn gaat door!

Goed nieuws voor de Alphenaren! De winkels in de Julianastraat en Herenhof blijven geopend, net als de winkel in Boskoop. Voor eigenaar en franchiseondernemer Martijn Wolswijk was het niet eens een optie om dicht te gaan. “Wat er ook zou gebeuren, wij zouden open blijven”, vertelt hij.

Het was best even spannend, toen bekend werd dat Intertoys Nederland failliet was verklaard. Drie weken geleden werd bekend dat de keten een doorstart maakt met een nieuwe eigenaar. Maar stoppen was voor eigenaren Martijn en Marjolijn, hoe dan ook, geen optie. “We kregen zoveel lieve reacties van klanten toen bekend werd wat er allemaal aan de hand was bij Intertoys. We kregen brieven van kinderen, dat ze het jammer zouden vinden als we weg zouden gaan. Ze boden zelfs aan om iedere dag iets te komen kopen van hun zakgeld”, vertelt Marjolijn. Met of zonder Intertoys, de speelgoedwinkel zou blijven bestaan. “Gelukkig kunnen we nu zeker weten verder onder de naam Intertoys”.

Familiebedrijf
“Mijn vader is in 1976 begonnen met de Intertoys winkels in Alphen aan den Rijn. In 2005 hebben wij, mijn vrouw en ik, de winkel in Boskoop overgenomen. Daarna volgde de winkels in de Herenhof en Julianastraat. Met drukke dagen zoals Sinterklaas en Kerst helpen mijn ouders nog steeds, dat vinden ze gezellig”, vertelt Martijn.

Sluiting winkel De Aarhof, nieuwe winkel in Woerden
Wel hebben Martijn en Marjolijn de keuze gemaakt om te stoppen met de winkel bij de Aarhof. Deze is 18 mei voor het laatst geopend. Het personeel van deze winkel verliest hun baan niet. “De bedrijfsleider gaat naar onze nieuwe winkel in Woerden. Sinds 1 april zijn wij eigenaar van die winkel. De weekendhulpen brengen we onder in onze andere winkels in Alphen. Heel fijn voor hun maar ook voor ons want zo hoeven wij geen afscheid te nemen van onze collega’s”, legt Martijn uit.

Ieder weekend heeft Intertoys leuke weekenddeals. Wil je op de hoogte blijven van deze deals? Volg de winkels in Alphen dan via Facebook.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 12:05

Met twaalf ongeslagen wedstrijden heeft Tempo C1 zich gekwalificeerd voor het NK

Tempo C1 uit Alphen aan den Rijn werd aanvankelijk niet beschouwd als een titelkandidaat in de 1e klasse, maar dat blijkt anders te zijn. Eens beschouwd als een groep van 10 kinderen die niet op elkaar ingespeeld waren, is dit team nu een hechte eenheid geworden, klaar voor het grote moment. Op zaterdag 23 maart zullen ze deelnemen aan het NK in de C-jeugd 1e klasse bij KV Viking.

Advertorial Cabaret vandaag 10:59

Marlon Kicken: de cabaretier die het leven tekent

Met een ontwapenende glimlach en een relaxte houding betreedt Marlon Kicken het podium, klaar om zijn publiek mee te nemen op een reis door zijn eigen getekende wereld. Deze goedlachse cabaretier heeft zichzelf op de kaart gezet als een meester van de humor, gewapend met een gezonde dosis zelfspot.

Politiek vandaag 09:53

Leefomgeving Alphen Centrum en Park Zegersloot

In de gebiedsagenda 2024-2027 voor Alphen Centrum en Park Zegersloot gaat het over de leefomgeving van een stedelijk gebied en een aansluitend recreatiegebied. Belangrijk zijn het vergroenen van het stedelijk gebied met een goede aansluiting naar het recreatiegebied, betere verkeersveiligheid vooral voor fietsers en voetgangers en meer ontmoetingsplekken.

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.