Intertoys Alphen aan den Rijn gaat door!

Goed nieuws voor de Alphenaren! De winkels in de Julianastraat en Herenhof blijven geopend, net als de winkel in Boskoop. Voor eigenaar en franchiseondernemer Martijn Wolswijk was het niet eens een optie om dicht te gaan. “Wat er ook zou gebeuren, wij zouden open blijven”, vertelt hij.

Het was best even spannend, toen bekend werd dat Intertoys Nederland failliet was verklaard. Drie weken geleden werd bekend dat de keten een doorstart maakt met een nieuwe eigenaar. Maar stoppen was voor eigenaren Martijn en Marjolijn, hoe dan ook, geen optie. “We kregen zoveel lieve reacties van klanten toen bekend werd wat er allemaal aan de hand was bij Intertoys. We kregen brieven van kinderen, dat ze het jammer zouden vinden als we weg zouden gaan. Ze boden zelfs aan om iedere dag iets te komen kopen van hun zakgeld”, vertelt Marjolijn. Met of zonder Intertoys, de speelgoedwinkel zou blijven bestaan. “Gelukkig kunnen we nu zeker weten verder onder de naam Intertoys”.

Familiebedrijf
“Mijn vader is in 1976 begonnen met de Intertoys winkels in Alphen aan den Rijn. In 2005 hebben wij, mijn vrouw en ik, de winkel in Boskoop overgenomen. Daarna volgde de winkels in de Herenhof en Julianastraat. Met drukke dagen zoals Sinterklaas en Kerst helpen mijn ouders nog steeds, dat vinden ze gezellig”, vertelt Martijn.

Sluiting winkel De Aarhof, nieuwe winkel in Woerden
Wel hebben Martijn en Marjolijn de keuze gemaakt om te stoppen met de winkel bij de Aarhof. Deze is 18 mei voor het laatst geopend. Het personeel van deze winkel verliest hun baan niet. “De bedrijfsleider gaat naar onze nieuwe winkel in Woerden. Sinds 1 april zijn wij eigenaar van die winkel. De weekendhulpen brengen we onder in onze andere winkels in Alphen. Heel fijn voor hun maar ook voor ons want zo hoeven wij geen afscheid te nemen van onze collega’s”, legt Martijn uit.

Ieder weekend heeft Intertoys leuke weekenddeals. Wil je op de hoogte blijven van deze deals? Volg de winkels in Alphen dan via Facebook.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.