Advertorial Economie

Restaurant NOËL is geopend aan de Raadhuisstraat

Het nieuwe restaurant NOËL opende afgelopen weekend haar deuren aan de Raadhuisstraat. Met een aantrekkelijk driegangenmenu vanaf € 13.95 verrassen zij hun gasten met heerlijke gerechten.

“Op maandag tot en met donderdag eet je bij ons een driegangenmenu voor €13.95 en van vrijdag tot en met zondag kost deze €15.95”, vertelt restaurant manager Dimitris. We raden vooral de NOËL burger aan als hoofdgerecht. En als voorgerecht is de chicken burrito een favoriet maar ook de bruschetta mag je eigenlijk niet missen. Voor de vegetariër hebben we een heerlijke groentespies of vegaburger. Eén ding is zeker, kwaliteit staat bij ons altijd voorop.”

Cocktails
Bij NOËL heb je de keuze uit verschillende cocktails voor maar €5,-. “Speciaal voor stellen hebben we de NOËL Love, dit is een cocktail uit een extra groot glas waar je samen van kunt genieten”, legt Dimitris uit.

NOËL is zeven dagen per week geopend vanaf 17.00 uur. Je kunt hier terecht voor een diner maar je kunt gelijk blijven zitten voor een borrel. “Omdat wij borrel en diner aanbieden hoeven onze klanten niet ergens anders heen en kunnen ze lekker blijven zitten. We hebben ook een uitgebreide borrelkaart met heerlijke hapjes. Ook ideaal dus voor de vrijdag of zaterdagmiddag!” Bij NOËL heb je de keuze uit verschillende soorten bier, wijn maar ook mocktails.

NOËL Kitchen & Bar is zeven dagen per week geopend van 17.00 uur. Op maandag tot en met donderdag is de keuken geopend tot 22.00 uur en op vrijdag tot en met zondag tot 22.30 uur. Via de site kun je hier het menu bekijken en reserveren.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.