Nieuws

« Vorige - Volgende »

Game Mania opent 20 april in Esports Game Arena

16 april 2019 - 16:48  •  reacties

Game Mania opent 20 april in Esports Game Arena

Alphen aan den Rijn - Eigenaar Thomas Runhart klopte aan bij Game Mania toen hij hoorde dat klanten de winkel mistte in het Alphens centrum. Game Mania zag dit idee wel zitten en ze hebben de handen in één geslagen. Klanten kunnen de spellen eerst proberen in de gamehal en als zij thuis verder willen spelen, kunnen zij het spel aanschaffen.

Om 12.00 uur opent de Game Mania shop met speciale openingsacties die alleen op deze dag geldig zijn. Je shopt bijvoorbeeld The Division 2 of Red Dead Redemption 2 voor maar 30 euro.

Nintendo Night
Om de opening te vieren is er een Nintento Night op vrijdag 19 april. De avond staat in het teken van gaming, toernooien, gezelligheid en Nintendo cocktails!

De toernooien die op de Nintendo Night worden gespeeld zijn Mario Kart 8, Super Smash Bros, Ultimate en Tetris 99. Degene die zich door de marathon van deze games vecht en 1e wordt, mag zich de beste Nintendo-gamer van Nederland noemen! De prijs: een Mario Kart-trofee en 3 Nintendo games. Daarnaast krijgt iedere bezoeker ook nog eens gratis goodies. Toegang is gratis en het evenement is voor alle leeftijden. De avond begint om 19.00 uur.

Fotograaf: Esports Game Arena
Esports Game Arena.'
Esports Game Arena

Het is dé ontmoetingsplek voor gamers.