GREEN en BVR ondertekenen samenwerkingsovereenkomst Het Havenhuys

Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

De bouw omvat 30 bijzondere appartementen en 4 stijlvolle penthouses aan de uiterste rand van de ontwikkeling Baronie Haven, direct aan de Rijnhavenkade in de nieuwe Rijnhaven.  Bijzonder aan het markante, stijlvolle gebouw zijn de twee luxe entrees op ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ met eigen liften. Daarnaast beschikt het gebouw over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen worden gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

Op zaterdag 13 april vond onder grote belangstelling de start verkoop plaats van Het Havenhuys. Ruim 250 personen lieten zich informeren over de luxe appartementen en penthouses. De inschrijving van kandidaten sluit op vrijdag 26 april waarna de toewijzing plaatsvindt door de ontwikkelaar en makelaars. Kopers kunnen vervolgens direct worden doorverwezen naar de kopersbegeleiding voor de realisatie van hun persoonlijke wensen. Naar verwachting zal medio september aansluitend de start van de bouw plaatsvinden.

Vanuit de haven loopt een corridor langs Het Havenhuys rechtstreeks naar winkelcentrum De Baronie. Zodoende kan straks worden genoten van de ambiance van een prachtige haven en winkels om de hoek.

De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V. Voor meer informatie over de woningen in Het Havenhuys zie de website: www.hethavenhuys.nl


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.