Advertorial Economie

Gezellige BSO bij Shezaf Kinderopvang!

Shezaf Kinderopvang is kleinschalig, persoonlijk, deskundig én flexibel. Op twee verschillende BSO locaties in Alphen aan den Rijn bieden zij opvang voor naar schoolgaande kinderen tussen de 4 tot 12 jaar.

Zodra uw kind naar de basisschool gaat, verandert de vraag naar opvang. Niet alleen uw eigen dagelijkse ritme en routines veranderen, ook voor uw kind is het heel spannend. Uw kind start zijn of haar basisschool periode. Na schooltijd moet uw kind worden opgevangen. Hoe die opvang geregeld is en welke opvangvorm het beste bij uw situatie en uw kind past, dat is voor iedereen verschillend.

Zit uw kind al in een van de groepen van de dagopvang bij Shezaf? Dan kan het de overstap maken naar een BSO locatie van Shezaf kinderopvang. Uw kind kan dan naar de Schatkamer of de Schatkaart gaan. Beide locaties bieden een moderne en kindvriendelijke ruimte met veel uitdaging voor de kinderen.

Maar ook als u nog niet bekend bent met Shezaf kinderopvang, is het de moeite waard u alvast te verdiepen in de verschillende opvang mogelijkheden in Alphen aan den Rijn. Shezaf Kinderopvang biedt een breed opvangpakket aan voor buitenschoolse opvang.

U kunt kiezen uit diverse opvangpakketten en opties. Een schoolwekenpakket, opvang vóór schooltijd, in de vakanties en bij studiedagen of zelfs opvang om de week. Daarnaast biedt Shezaf flexibele opvang, opvang op verschillende dagen in de week. Kies een pakket welke past bij uw situatie. Of bereken alvast de kosten voor buitenschoolse opvang via onze website www.shezaf.nl.

Daar is de taxiservice van Shezaf!
Ligt de school dicht bij onze locatie dan halen onze medewerkers de kinderen zelf op en nemen ze mee naar onze BSO locaties. Ook als uw kind iets verder weg op een basisschool zit zijn er mogelijkheden. In sommige gevallen is de school niet in de buurt van een Shezaf opvanglocatie. Voor deze scholen binnen Alphen aan den Rijn kunt u gebruik maken van het door Shezaf geregelde taxivervoer. Shezaf werkt hierbij samen met een erkend taxibedrijf, die aangesloten is bij de branchevereniging KNV.

Eerst een lekker ontbijtje
Wist u dat Shezaf ook opvang biedt vóórdat de school begint? In de schoolweken kunnen kinderen vanaf ’s morgens 7.00 uur terecht. De kinderen kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, waarna de kinderen naar school worden gebracht door de pedagogisch medewerker.

Kortom, mogelijkheden genoeg! Ga voor meer informatie naar www.shezaf.nl en neem gerust contact met ons op. Shezaf denkt graag met u mee over de opvangvorm die het beste past bij uw situatie.


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.