Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bijzonder afscheid regelen?

16 mei 2019 - 14:57  •  Monuta  •  reacties

Bijzonder afscheid regelen?

Alphen aan den Rijn - Onze werkwijzeTijdens een eerste persoonlijke kennismaking geeft u aan wat uw wensen zijn voor de uitvaart. Wij (Monuta Alphen aan den Rijn) maken daar een mooie vertaling van en geven inzicht in de kosten. Ook zorgen wij ervoor dat alles ook daadwerkelijk naar wens geregeld wordt. Ondertussen kunt u zich in alle rust buigen over bijvoorbeeld het uitzoeken van foto’s of muziek. Want dat zijn vaak de unieke momenten in deze periode.

Voor het regelen van een uitvaart staan wij persoonlijk voor u klaar. Wij nemen uw werk graag uit handen en denken creatief mee over de mogelijkheden om de uitvaart van uw overleden dierbare persoonlijk en passend te maken.

Waarom Monuta Alphen aan den Rijn?
Bij Monuta Alphen aan den Rijn staan uw wensen voor ons centraal. Er wordt altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget geregeld. Ook heeft u altijd één vaste contactpersoon (voor, tijdens en na de uitvaart). Onze uitvaartbezorgers zijn oprecht betrokken en de afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen? Dan helpen wij u graag verder.

Monuta Alphen aan den Rijn 
Wilhelminalaan 26
2405 ED Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172-472077
E-mail: alphenaandenrijn@monuta.nl

Tags: monuta

Verwante nieuwsberichten