Advertorial Economie

Altijd al willen weten hoe je het perfecte kopje koffie zet?

Dat kan nu bij Media Markt Alphen aan den Rijn! In de winkel worden diverse gratis workshops gegeven, zo ook een barista workshop. Koffieexpert Cora legt jou tijdens de barista workshop uit welke verschillende bonen er allemaal zijn, hoe je het crema laagje op je koffie krijgt en hoe je verschillende soorten koffie’s zet.

Alle vragen over koffie weet Cora te beantwoorden tijdens de barista workshop. “Ik leg de klanten uit waar koffie vandaan komt, welke type bonen er zijn, waar je op moet letten bij het zetten van koffie, welke soorten koffie er zijn, hoe je goede koffie kunt herkennen en natuurlijk hoe je dit thuis kunt creëeren”, vertelt Cora.

Tot nu toe ontvangen zij en haar collega’s van Media Markt Alphen alleen maar positieve reacties. “Zelfs een deelnemer die al een paar jaar in de horeca werkte heb ik kunnen verrassen met nieuwe informatie, daar doen we het ook voor.”

Het gaat erom dat de klanten plezier hebben in de workshop, daarom mogen zij ook alles uitproberen. Van het proeven van de koffie, het zetten van de koffie en het proberen van verschillende machines.

Feestelijke heropening nieuwe winkel
Media Markt Alphen is compleet verbouwd en viert zondag 2 juni de heropening. Dat vieren zij met een grote feestelijke opening met allerlei verrassingen voor jou als klant.

De ingang van de winkel is verplaatst naar de Sint Jorisstraat en de winkel heeft een complete make-over gekregen. Het assortiment is uitgebreid en het aanbod is nog beter. Ook is er vanaf alles te beleven in de winkel, zo is er een smartbar voor als je probelemen hebt met bijvoorbeeld je telefoon, een smart home hoek voor alle handige snufjes voor in huis en een game area.

Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de heropening.

WINACTIE
Om dit alvast te vieren geven wij een Google Home mini weg! Wat moet je doen om te winnen? Like, reageer en deel dit bericht op jouw facebookpagina. Maandag 27 mei maken wij de winnaar om 12.00 uur bekend.

Inschrijven voor workshops
Wil jij nu ook een keer een barista workshop volgen bij Media Markt Alphen of één van de andere workshops zoals fotografie? Geef je dan op via https://workshops.mediamarkt.nl/event/ of loop eens gezellig langs in de winkel.


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving gisteren 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige gisteren 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.