Josh Walet

Poll Promotion opent officieel haar deuren in Alphen

Vandaag opent Poll Promotion officieel de deuren in Alphen aan den Rijn! Dit familiebedrijf is al 30 jaar actief in de promotionele branche. Eigenaresse Sanne van de Poll besloot om Bodegraven te verlaten en te verhuizen naar Alphen aan den Rijn. Vandaag opent zij feestelijk de deuren van haar nieuwe showroom aan de Europalaan 20.

In 2011 besloot Sanne haar vader te helpen in het familiebedrijf en ging zij aan de slag als sales medewerker. Na zeven jaar ervaring op te hebben gedaan heeft Sanne in september 2018 het stokje overgenomen van haar vader. Poll Promotion zat 30 jaar lang gevestigd in Bodegraven maar huisvest zich vanaf nu in Alphen aan den Rijn. “Ik wilde graag wat centraler zitten en Alphen heeft een groot netwerk van ondernemers, daarom heb ik er voor gekozen om te verhuizen naar Alphen”, legt Sanne uit.

Specialist in haar vak
Poll Promotion is een specialist in het ontwikkelen van persoonlijke relatiegeschenken, bedrijfskleding, promotieartikelen en kerstpakketten. De medewerkers begeleiden klanten zo goed mogelijk om tot een passend en uniek product te komen. Dit doen ze door te adviseren en mee te denken over creatieve en persoonlijke ideeën, dit doen zij op locatie maar ook door klanten te ontvangen in de showroom. In de showroom kunnen kerstpakketten worden samen gesteld en zijn diverse relatiegeschenken, promotieartikelen en bedrijfskleding te zien. “We leveren maatwerken en denken met onze klanten mee”, aldus Sanne.

Originele ideeën naar wens samengesteld
Het aanbod wat je in de showroom en online vindt, is niet alles wat Poll Promotion in huis heeft. “We hebben een assortiment van wel 60.000 artikelen. Voor iedere klant hebben we dus iets te kiezen”, vertelt Sanne. Poll Promotion onderscheidt zich van de grote bedrijven door persoonlijke aandacht en service te bieden. Het maakt ook niet uit of je 3000 bedrukte waterflesjes bestelt of drie kerstpakketten, iedere klant betekend even veel. “De kleinere bestellingen leveren we soms zelf af, dat vinden we leuk. Wij houden van het persoonlijke contact met onze klanten”.

Voor meer informatie over Poll Promotion kijk op pollpromotion.nl of neem direct contact op via info@pollpromotion.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.