Shezaf
Advertorial Algemeen

Een kijkje in een dag bij Shezaf kinderopvang

Shezaf is een kleinschalige, persoonlijke en flexibele kinderopvang in Alphen aan den Rijn. Shezaf beschikt over vijf locaties, met een divers aanbod aan dagopvang, peuteropvang én buitenschoolse opvang. Door de kleinschaligheid is er veel sprake van persoonlijk contact en kunnen de medewerkers goed inspelen op de behoeftes en wensen van ieder kind of ouder.

Een dag bij Shezaf Kinderopvang
De dag begint bij het ontvangen van de kinderen. Persoonlijk contact tussen de medewerkers en de ouders is daarbij erg belangrijk. Want dit is goed voor het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen. Shezaf benadert ieder kind als iemand met unieke talenten, mogelijkheden en eigenschappen. “Door het persoonlijke contact wordt dit streven alleen maar gestimuleerd”, aldus Shezaf.

Dagelijks vele leuke activiteiten
De medewerkers van de opvang focussen zich dagelijks op verschillende activiteiten, zoals sport en spel, knutselen, muziek en toneel. De kinderen spelen en ontdekken dagelijks volop. Iedere locatie beschikt over veel speelhoeken. Shezaf zorgt ervoor dat een dag varieert van verven, tot muziek maken en van knutselen tot buitenspelen. Bij het ophalen bespreken de medewerkers met de ouders hoe de dag van hun kind is verlopen en of er bijzonderheden waren. Elke dag is anders en weer vol met nieuwe avonturen.

Groeien doe je bij Shezaf Kinderopvang!
Ga voor meer informatie naar www.shezaf.nl of bel naar 0172 – 234 254.


Meer nieuws

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.