TCA wint Sterkste Schakel Award

Na een spannende finale in het Duinrell Plaza heeft Tandheelkundige Centra Alphen aan den Rijn (TCA) de Sterkste Schakel Award gewonnen. Ruim 60 bedrijven uit de regio Rijnland vertegenwoordigde 9 sectoren, als Horeca, Bouw, IT, Dienstverlening en Retail, in de finale en maakten aanspraak op de titel. TCA won eerst de titel binnen de eigen sector Dienstverlening en won uiteindelijk ook de overall competitie en daarmee de Sterkste Schakel.

De Sterkste Schakel is een competitie die klantgerichtheid, ondernemersschap en de regionale betekenis van bedrijven centraal stelt. Via verschillende voorrondes en selectieprocedures bleven uiteindelijk 60 bedrijven over. In de finale werd TCA uiteindelijk door de vakkundige jury verkozen tot winnaar. Volgens het juryrapport is het bijzonder dat een zorgverlener een zeer ondernemend karakter vertoond waar innovatie en kwaliteit continu ontwikkelt, alsmede de persoonlijke en klantgerichte houding van het bedrijf met een klantenbestand van maar liefst 30.000 zorgcliënten.

Cor Jongejan nam de prijs namens TCA in ontvangst en toonde zich gelukkig dat ook de zorg zich positief kan laten gelden binnen een ondernemerswedstrijd. “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Dat is klantgerichtheid.”, aldus de heer Jongejan.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.