Ruim 35 dj's knallen op Lakeside Festival

Op het Lakeside Festival in Alphen aan den Rijn hebben zaterdag meer dan 35 dj's en mc's opgetreden. Nooit eerder waren dat er zo veel. Ook was er een internationale dj van de partij. Moguai was uit Duitsland overgekomen om in Alphen aan den Rijn te draai

Verder traden dj's als Billy The Kit, Brennan Heart, The Darkraver, Girls Love DJ's, Jay Hardway, Julian Jordan, The Partysquad en Vato Gonzalez op. Ook was er plek voor twee Alphense dj-acts: Bibossa & Dublanc en dj contest-winnaar Santicio. Voor het eerst waren er drie podia: mainstage en Dopenez-stage waren open luchtpodia. De hardstyle-area was in een grote tent.

Naast live-muziek was er nog veel meer te beleven op het festivalterrein. Ninja Challenge werd voor de tweede keer op rij georganiseerd. Er stonden kermisattracties en er was een festivalmarkt. Ook reden er partybussen uit Almere, Den Haag en Leiden. De zaterdagavond werd rond middernacht afgesloten met een grote vuurwerkshow.

Geweldige sfeer
Het Lakeside Festival trok zaterdag ruim 5000 bezoekers. 'De sfeer was geweldig', blikt organisator Sander Koppenhol terug. Dit jaar werd het Lakeside Festival voor het eerst twee keer gehouden. Zo was er ook een editie in mei. Zo'n 7000 bezoekers zagen onder anderen Ummet Ozcan, Bassjackers, Blasterjaxx, Justin Prime, Paul Elstak The Flexican & Sef en Tony Junior.

Over een aantal weken worden de voorbereidingen gestart voor een of meerdere festivals in 2015. Dat zal niet meer aan de Maatschapslaan kunnen. Daar wordt eind dit jaar gestart met de bouw van de Maximabrug.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.