« Vorige - Volgende »

Fotoclub Alphoto exposeert in Alphense Media Markt

21 april 2017 - 13:50  •  Henk Langerak  •  reacties

Fotoclub Alphoto exposeert in Alphense Media Markt

Alphen aan den Rijn - De expositie sluit aan bij de fotowedstrijd Mijn Mooiste Plekje, waarvan de uitslag op 6 mei bekend wordt gemaakt. Aan die wedstrijd konden alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn, met uitzondering van de leden van Alphoto, deelnemen. De winnaars van die prijs krijgen vanaf 6 mei ook een plekje op de expositie.

Aan de expositie doen vijftien leden van Alphoto mee. Zij tonen foto's van onder andere de Oudshoornse kerk in avondlicht, de Koudekerkse brug, de afbraak en de nieuwbouw aan de Lage Zijde en het Bospark. Bijzonder zijn de foto's die het onlangs overleden lid Ruurd van Rooij. Hij fotografeerde korenmolen De Eendracht vanaf een hoogwerker die boven de molen uitstak.

De expositie, die zowel het stedelijke als het landelijke karakter van Alphen laat zien, is een onderdeel van de Fotoweken van de Media Markt. Daarbij is er vrijwel elke dag een fotografisch moment in de winkel. Dat varieert van een workshop selfies maken tot het gratis laten schoonmaken van de sensor in de camera.

Fotograaf: Josh Walet
Holland west
Media Markt.'
Media Markt

Media Markt is een multimediawinkel.