Nieuws

« Vorige - Volgende »

Jostiband treedt op met Willeke Alberti in Adventskerk

26 juni 2017 - 11:33  •  reacties

Jostiband treedt op met Willeke Alberti in Adventskerk

Alphen aan den Rijn - Na een succesvolle Romeinendag afgelopen mei, is dit concert het volgende grote evenement op de activiteitenkalender van de stichting. "Het bestuur en vrijwilligers rondom de stichting zetten zich geheel belangeloos in voor een prachtig evenementen jaar. Wij doen dit om met de opbrengsten uit de evenementen de Adventskerk met orgel en interieur financieel te kunnen ondersteunen en te onderhouden", aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting. 

De Jostiband stond vorig jaar al in het Ziggo Dome met diverse gastoptredens van onder andere Guus Meeuwis en Gerard Joling. Begin juni stond de Jostiband op het podium van Zomerspektakel aan het Meer. Dit keer werden zij vergezeld door Maan, Frans Bauer, Pleun, Xander de Buisonjé en Helemaal Top. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 1 juli en kaarten zijn verkrijgbaar bij boekhandel Haasbeek in de Julianastraat en in de Herenhof, VVV Alphen aan den Rijn en via de website van de stichting. Entreeprijs is € 22,50 per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.

Fotograaf: Josh Walet
Mediamarkt
Adventskerk.'
Adventskerk

Mooie kerk in het hart van het centrum.