Jostiband treedt op met Willeke Alberti in Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op zaterdag 28 oktober een 'vriendenconcert' waarin het Jostiband Orkest uit Zwammerdam de hoofdrol speelt. Willeke Alberti zal deze avond samen met haar band een gastoptreden te verzorgen.

Na een succesvolle Romeinendag afgelopen mei, is dit concert het volgende grote evenement op de activiteitenkalender van de stichting. "Het bestuur en vrijwilligers rondom de stichting zetten zich geheel belangeloos in voor een prachtig evenementen jaar. Wij doen dit om met de opbrengsten uit de evenementen de Adventskerk met orgel en interieur financieel te kunnen ondersteunen en te onderhouden", aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting. 

De Jostiband stond vorig jaar al in het Ziggo Dome met diverse gastoptredens van onder andere Guus Meeuwis en Gerard Joling. Begin juni stond de Jostiband op het podium van Zomerspektakel aan het Meer. Dit keer werden zij vergezeld door Maan, Frans Bauer, Pleun, Xander de Buisonjé en Helemaal Top. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 1 juli en kaarten zijn verkrijgbaar bij boekhandel Haasbeek in de Julianastraat en in de Herenhof, VVV Alphen aan den Rijn en via de website van de stichting. Entreeprijs is € 22,50 per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.