Nieuws

« Vorige - Volgende »

Meer films in Castellum tijdens de zomervakantie!

6 juli 2017 - 09:00  •  Theater Castellum  •  reacties

Meer films in Castellum tijdens de zomervakantie!

Alphen aan den Rijn - Juist zin in een avondje snoeiharde actie, of een avonturenfilm? Ook dan is er komende tijd genoeg te zien. Denk bijvoorbeeld aan  Transformers: The Last Knight, The Mummy, Wonder Woman en Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.

Vanaf 8 juli -en gedurende de zomervakantie- is de kassa van Castellum dagelijks geopend van 13.00 tot 16.30 uur en van 18.00 tot 22.00 uur.

100% Coco
Vanaf zaterdag 8 juli draait 100% Coco in Castellum, een leuke, Nederlandse meidenfilm (maar zeker ook leuk voor jongens!) naar de bekende boeken van Niki Smit. De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de ‘Style Tiger’, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn.

Cars 3
Ook vanaf 8 juli is het derde deel in de Cars reeks te zien in Castellum. In Cars 3 komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde door een nieuwe generatie razendsnelle racers. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe! 

Verschrikkelijke Ikke 3
Verschrikkelijke Ikke 3 draait al twee weken in de Nederlandse bioscopen, maar blijft ongekend populair. Het is de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. In dit derde deel zijn Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions terug in een nieuwe avontuur.

Voor films met leeftijdsadvies 16+ (o.a. The Mummy) is legitimatie verplicht. Voor actuele tijden en/of kaartverkoop, zie www.theatercastellum.nl.

Fotograaf: Josh Walet
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!