Nieuws

« Vorige - Volgende »

Maandag première Mission: Impossible - Fallout in Castellum

27 juli 2018 - 15:44  •  reacties

Maandag première Mission: Impossible - Fallout in Castellum

Alphen aan den Rijn - Door de volle zaal bij de voorpremière van 'Mamma Mia: Here We Go Again' heeft Castellum toestemming van de distributeur van 'Mission: Impossible - Fallout' gekregen om gelijktijdig met de landelijke première de film te vertonen. Zo krijgen Alphenaren de kans om de film als eerste te zien!

Maandag aanstaande gaat precies om 21.00 uur het doek op de nieuwste en misschien wel beste en meest spectaculaire 'Mission: Impossible' sinds de eerste film. Tom Cruise is terug als Ethan Hunt in de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm 'Mission: Impossible - Fallout'. Samen met zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt.

De kaartverkoop voor de premièrereeks van Mission: Impossible is reeds begonnen via www.theatercastellum.nl. Tijdens de premièrereeks (maandag 21.00 uur, dinsdag en woensdag 20.00 uur) draait de film in de theaterzaal en dus op het grootste scherm van de regio!

Fotograaf: PR Theater Castellum
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!