De Alphens Restaurantweek: Proto
Van 20 tot en met 29 maart bieden 27 restaurants in Alphen aan den Rijn en omgeving een meergangen diner aan voor slechts €25,00 tijdens de Alphens Restaurantweek. De Alphens Restaurantweek kent ook deze editie weer prachtige, culinaire hoogstandjes.
Ook Proto is deelnemer sinds de eerste Alphens Restaurantweek en weet iedere restaurantweek de tafeltjes en buiken te vullen!
Benieuwd wat Proto deze editie op het menu heeft staan? Bekijk het menu hieronder.
MENU
Plateau met:
Gerookte eendenborstfilet met gepocheerde ananas gearomatiseerd met verse basilicum en olijfolie
Rode bieten ravioli met geitenkaas mousseline en een dressing van honing en walnoten
Geitenkaastorentje met Serranoham en een chutney van appels en vijgen
Tortilla met kipfilet met seizoensgroenten en een mosterd dressing
- OF -
Plateau met:
Rode bieten ravioli met geitenkaas mousseline en een dressing van honing en walnoten
Mousseline van gerookte makreel met ratatouille van bieten en olijvenmayonaise
Gerookte zalm op een aardappelblini en een crème van wasabimayonaise
Tartaletjes van tonijn met tomaatjes, verse kruiden en soja dressing
- OF -
Plateau met:
Rode bieten ravioli met geitenkaas mousseline en een dressing van honing en walnoten
Mozzarella van buffel met tomaat, pijnboompitten en huisgemaakte pesto
Geitenkaastorentje met een chutney van appels en vijgen
Bruschetta met geroosterde paprika’s en groene olijfjes
Op de huid gebakken dorade met aardappelpuree, saffraan en een jus van sinaasappel en gember
- OF -
Vegetarische burger van portobello champignon met gehakt van rode bieten en chips van groenten
- OF -
Kalfsribeye met aardappelpuree, zand van olijven en truffel en een jus van Pedro-Ximenez
- OF -
Varkenshaas met braised van spitskool, tomaat, chili pepers en kaneel
Cappuccino van chocolademousse gearomatiseerd met Kardemom en koffiebonen
- OF -
Old Amsterdam met truffelhoning