Entertainment Zomerspektakel op 6 en 7 juni rond

Na een flitsende start met topbands op vrijdag zet Zomerspektakel aan het Meer nu ook een spetterend muziekspektakel neer op zaterdag 6 en zondag 7 juni. Volgens bestuursvoorzitter Stanley de Looze krijgen deze dagen echt een eigen gezicht op entertainmentgebied met onder meer bands als Di-rect, O'G3NE, Memphis Maniacs en Steffen Morrison.

Zaterdag 6 juni
Stanley deLooze: “De afgelopen maanden hebben we onze aandacht vooral gericht op het invullen van het entertainment voor alle dagen, omdat muzikanten op tijd geboekt moeten worden. Natuurlijk is er op die dagen veel meer te beleven, zoals De Sterkste Man, springkussens, een heuse kinderboerderij voor de allerkleinsten en meer spectaculaire spelen. Maar wat muziek betreft krijgen groot en klein op zaterdag 6 juni een spetterend muziekspektakel voorgeschoteld.”

In de middag treedt vanaf 16.30 tot 17.30 uur de Mega Mini Discoshow op voor de kids tussen 4 en 12 jaar. Vanaf 18.00 uur warmt een Cuban Brass Band het publiek alvast op voor het avondprogramma. Om 19.00 uur treedt O'G3NE op, winnaar en bekend van de The Voice of Holland. Direct na het winnen van de finale van The Voice of Holland domineerde O’G3NE de iTunes-lijst met op nummer 1 ‘Magic’, 2 ‘Change will come’ en op 3 ‘Emotions’. Na O’G3NE, speelt de Haagse rockformatie Di-rect de sterren van de hemel om 19.45 uur, gevolgd door De Nederlandse band Kuenta i Tambu (KIT). Deze bandmaakt muziek geïnspireerd op traditionele Afro-Caribische muziek en Europese dance. Zij presenteerde zich al eerder bij ‘De wereld draait door’. Om 22.30 uur sluit Memphis Maniacs de zaterdagavond af. Zij zetten een onovertroffenlive show neer waar de bezieling en energie vanaf spat. De Memphis Maniacs speelden al op uiteenlopende festivals zoals Paaspop, Dance Valley, Oerol, Parkpop, Concert at Sea en nu dus ook Zomerspektakel aan het Meer.

Zondag 7 juni
Op zondag 7 juni trapt Steffen Morrison om 15.00 uur de Lazy Sunday af. Morrison combineert verschillende genres, dat versterkt wordt door zijn rijke stem vol vibrato,vergelijkbaar met die van artiesten als Seal en John Legend. Singles als ‘Stuck on the Moon’ en ‘Greyhound’ zijn weergaloos.

Zijn album ‘Revealed’ wordt genomineerd voor een Edison Award en ‘Shake it’, een van de tracks van het album, is gelicenseerd door Reebok voor een wereldwijde televisiecommercial. Om 16.30 wordt Morrison opgevolgd door Giovanca, een soul/jazz zangeres met een warme sound. Op haar laatste plaat 'Satellite Love' (2013), heeft Giovanca zich laten inspireren door the Golden era of Soul & jazz, the seventies & early eighties. Na Giovanca betreedt de Cuban Big Band om 18.15 uur het podium om de Cubaanse sferen waarin Zomerspektakel zich drie dagen mag wanen weer eens een flinke impuls te geven. Om 20.00 sluit de Wicked Jazz Sounds de drie dagen van het spektakel af met een waanzinnig gaaf optreden die, zoals hun naam al doet vermoeden, het credo ‘Dance with a smile’ eer aandoen. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.