Login VSI tot 2017 Gold sponsor Tour For Talent

Het Amerikaanse softwarebedrijf Login VSI, gevestigd in de beroemde Silicon Valley en Amsterdam, heeft zich tot en met 2017 als Gold Sponsor verbonden aan Tour for Talent, een zesdaagse fietstocht door Zuid-Afrika die sinds 2013 elk jaar door Stichting Red het Talent wordt georganiseerd. De deelnemers aan Tour for Talent fietsen niet alleen voor de sportieve uitdaging, maar ook voor de straatkinderen in Zuid-Afrika voor wie zij fondsen werven die ten goede komen aan projecten die door Red het Talent worden ondersteund.

Transparantie
Eric-Jan van Leeuwen, directeur van Login VSI dat zich heeft gespecialiseerd in de optimalisatie van virtuele desktop omgevingen, was in 2014 zelf één van de deelnemers aan de fietstocht waarin hij 600 kilometer langs magnifieke routes in de provincie Westkaap aflegde en ook een aantal opvangprojecten voor straatkinderen bezocht. “Ik heb zelf ervaren wat de impact van de ondersteuning door Red het Talent is. Bovendien heb ik kunnen constateren dat alle donaties en geworven fondsen direct aan de projecten worden besteed. Die transparantie is voor ons heel belangrijk. Aan de andere kant beseffen we heel goed dat Tour for Talent organisatorische kosten heeft. Met onze sponsoring willen we zeker stellen dat het evenement de komende jaren kan worden gehouden, waardoor de projecten maximaal profiteren van de gelden die door Red het Talent worden verdeeld.”

Bevestiging
Voor Leon Leeferink, directeur van Stichting Red het Talent, is de driejarige overeenkomst natuurlijk bijzonder goed nieuws. “De basis voor de organisatie is hierdoor enorm verbreed. Voor ons betekent het dat we een kwaliteitsimpuls aan de Tour kunnen geven waardoor de beleving van de deelnemers nog groter wordt. En daar draait het allemaal om wanneer je geld aan goede doelen geeft. Wij willen dat onze sponsors en donateurs zich optimaal betrokken voelen bij hun bijdrage. De directe manier van doneren die wij aanbieden, is daar een goed voorbeeld van. Ik ben trots dat een oud-deelnemer en internationale speler op de IT-markt betrokken blijft bij Tour for Talent en zekerheid geeft voor de komende drie edities. Maar het is met name goed nieuws voor de straatkinderen. Daar doen we het allemaal voor.”

Over Login VSI
Login VSI levert proactieve prestatiemanagement oplossingen voor virtuele desktops en server omgevingen. IT-afdelingen van ondernemingen gebruiken Login VSI producten in alle fases van 'virtual desktop deployment', van capaciteitsplanning tot verandermanagement, voor betrouwbaardere voorspellingen van de bedrijfsprestaties, betere beschikbaarheid en een consistentere 'end user experience'.

De grootste virtualisatieleveranciers ter wereld maken gebruik van Login VSI om bedrijfsprestaties te benchmarken. De configuratie van Login VSI in bestaande systemen is minimaal, terwijl een optimale werking in VMware Horizon View, Citrix XenDesktop en XenApp, Microsoft Remote Desktop Services (Terminal Services) en elke andere op Windows gebaseerde virtuele desktop wordt gegarandeerd.

Over Tour for Talent
Tour for Talent - een initiatief van Stichting Red het Talent - is een zesdaagse avontuurlijke fietstocht die jou op je racefiets of mountainbike door de provincie Westkaap in Zuid-Afrika voert. Je fietst in totaal zo'n 600 kilometer langs prachtige routes, die ook nog eens fysiek uitdagend zijn. Met jouw deelname draag je bij aan het verbeteren van de levens van straatkinderen in Zuid-Afrika, omdat je niet alleen het inschrijfgeld en de reiskosten voor je rekening neemt. Daarnaast werf je minimaal € 2.500,- aan sponsorgeld ten gunste van Stichting Red het Talent. Deze stichting zet zich op een innovatieve manier in om het probleem van straatkinderen in Zuid-Afrika definitief op te lossen.

Tijdens de Tour bezoek je meerdere projecten, waar je zelf ziet welk verschil jouw bijdrage maakt. Bovendien ervaar je van dichtbij het verleden, het heden en de toekomst van Zuid-Afrika en de inwoners. Het wordt een onvergetelijke ervaring!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkelen vandaag 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek vandaag 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport vandaag 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.