'Welkom aan boord bij de nachtdienst van LIJN 75'

Aanstaande zaterdag 11 april is het dan eindelijk zo ver. Een nieuw knallend geluid zal zich dan meester maken van het uitgaanscircuit in Alphen aan den Rijn! Namelijk: LIJN 75 – TECHNO. De missie van de LIJN 75 crew is duidelijk: De tijden dat housemuziek en de beleving daarvan een belangrijke factor was in het Alphense uitgaansleven weer terugbrengen in den 0172.

Niets is aan het toeval overgelaten en de naam LIJN 75 zegt iedere rasechte Alphenaar iets. Zo ook de locatie De Speaker, dat voorheen bekend stond als Het Kasteel. Een locatie waar vroeger menig spetterend housefeest werd gegeven. Deze combinatie geeft de echte Alphenaar het signaal dat er weer iets moois staat te gebeuren in Alphen-Noord.

Het thema van de avond is uiteraard techno. Een muziekstroming dat de laatste jaren onder de jongere generatie weer razend populair aan het worden is. Speciaal voor deze avond zal Remy Unger een set van maar liefst 2,5 uur draaien. Deze legende staat beter bekend als DJ Remy en is van de pioniers in Nederland op het gebied van elektronische muziek. Hij is een van de drie Roxy-grootheden: Dimitri, Marcello, Remy Unger en iedere houseliefhebber van de oudere generatie zal deze naam wat zeggen. Zijn trackrecord is te lang verder op in te gaan. 

De rest van de line up bestaat uit zeer talentvolle, upcoming DJ's van buiten Alphen, zoals Virgil Delion en Djecker. Verder biedt LIJN 75 ook graag een podium voor lokaal talent, zoals I am ROBOT en François du Electronique. De LIJN 75 crew gelooft heilig in al deze talentvolle heren en is ervan overtuigd dat deze samenstelling van artiesten voor een knallende avond gaat zorgen en de mensen iets gaat leveren dat nog lang in het geheugen van publiek en omstreken zal blijven na sudderen!

Op zaterdag 11 april zal er een nieuwe positieve energie ontstaan in Alphen door de combinatie van een gelijkgestemd publiek dat muzikaal op haar wenken bediend zal worden door een uitstekende mix van lokaal talent en talenten die zich weten te manifesteren in de grote steden. Met als slagroom op de taart een energievolle set DJ Remy. Een DJ die zijn stempel al op alle continenten heeft nagelaten, de grote feesten als Awakenings heeft afgesloten en wordt geëerd om zijn kwaliteiten door gerenommeerde DJ’s.

Tickets verkrijgbaar via Kort Kappers - Utrechtstraat 106 | Changes Fashion - van Boetzelaerstraat 49 of online via deze link.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!