Alles voor kinderen bij Zomerspektakel aan het Meer

Op zaterdag 6 en zondag 7 juni is er weer veel te beleven voor kinderen bij Zomerspektakel aan het Meer. Eric Streefland, bestuurslid en verantwoordelijk voor sport en spel: "We hebben zoals vorige edities weer springkussens, trampolines, ballen op het water, een klimmobiel, een heuse kinderboerderij en nog heel veel meer! Kinderen kunnen zich echt de hele dag vermaken." 

Activiteiten van Junis
Eric Streefland: "Ook Junis is weer van de partij. Zij verzorgen, onder professionele begeleiding, diverse activiteiten, zoals schminken, kleuren en nog veel meer. Alle attracties zijn, zoals altijd tijdens het zomerspektakel gratis te gebruiken. Moe geworden van het spelen? Neem een heerlijke suikerspin, mogelijk gemaakt door Kiwanis, en kom weer op krachten."

Obstacle run voor kids
Streefland: "Over kracht gesproken: op zaterdag  zullen ook weer de sterkste mannen van Nederland een krachtmeting doen bij diverse onderdelen. Altijd heel leuk om te bekijken hoe ze een vrachtwagen trekken en meer dan 200 kg omhoog tillen! Voor de kinderen die 8 jaar of ouder zijn is er op zondag ook een Obstacle Run georganiseerd! Deze run staat in het teken van Superheroes. Kom dus in je stoerste outfit en laat zien dat je de obstakels kunt overwinnen. Opgeven voor deze run, inschrijven vooraf is noodzakelijk, kan op de site van Zomerspektakel aan het Meer via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl/obstaclerun.

Optredens en Meet ‘n Greet
Naast de vele kinderactiviteiten is er op zaterdag van 16.30-17.30 uur een supercool optreden van de Mini Mega Discoshow door de mannen van REP. Maar voor die tijd is er om 15.00 uur voor de allerkleinsten een optreden van niemand minder dan de stoere brandweerman Sam. Op zondag kunnen de kleintjes om 15.00 uur op de foto met Dora en Diego, een echte Meet ‘n Greet. Eric: "Er is genoeg te beleven, dus we zien de kinderen met hun ouders graag op 6 en 7 juni. Op zaterdag zijn alle activiteiten van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur." 

Meer weten over het Zomerspektakel aan het Meer?
Zomerspektakel aan het Meer is een gratis driedaags evenement op 5, 6 en 7 juni 2015 voor jong en oud in Alphen aan den Rijn aan de Zegerplas. Dan is het drie dagen feest met muziek, sport, spel en volop horeca. Alleen op vrijdagavond wordt er entreegeld gevraagd, waarmee ook ons goede doel, gezinshuis ‘Spinning Wheel’ gesteund. Wil je meer weten? Bekijk dan onze website op www.zomerspektakelaanhetmeer.nl of bezoek www.facebook.com/zomerspektakelaanhetmeer.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.