Nog startplekken bij Obstacle Run voor volwassenen

Op zondag 7 juni organiseert Zomerspektakel aan het Meer samen met drie sportscholen, 4Sport, Sportspectrum en Pursue personal training, een ‘Obstacle Run’. Volgens Eric Streefland, verantwoordelijk voor sport en spel, zit de Kidsrun bijna vol. “Voor de 5 en 10 km kunnen mensen zich nog inschrijven. Er is nog plaats in de diverse startgroepen.”

Parcours
“Op het parcours van de 5 km staan 18 obstakels en bij de 10 km zijn dat er 30! Ook bekende obstakels, zoals de Cat Crawl, de Great Walls, de Watergate, de Monkey Bars en de Tranches kom je tegen. Het wordt echt een gaaf parcours met veel uitdagende obstakels, waarbij wachten tot een minimum beperkt wordt. Je zal elkaar nodig hebben om de obstakels te overwinnen en hoe leuk is het om met een groep vrienden, vriendinnen en/of teamgenoten mee te doen aan deze ‘Obstacle Run’. Alle deelnemers krijgen een gaaf Dri-Fit shirt! En naast je teamgenoten staan er diverse helpers klaar om je obstakel te overwinnen en veilig bij de finish aan te komen”, vertelt een enthousiaste Eric Streefland.

Faciliteiten Obstacle Run
Volgens Eric Streefland zijn de faciliteiten rondom de Obstacle Run prima verzorgd. Zo worden alle tassen ingenomen op startnummer en zijn er voldoende douches om daarna nog fris op het festivalterrein te verschijnen en na te praten over de Obstacle Run onder het genot van een drankje, een hapje en live muziek. Na de finish krijg je ook nog een eiwitshake om snel weer op krachten te komen.

Inschrijven
Voor de Obstacle Run kan iedereen zich inschrijven via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl/obstaclerun. Er zijn drie categorieën: de Super Heroes Kids Run, de Obstacle Run Beginners en de Obstacle Run Pro’s met respectievelijk afstanden van 2, 5 en 10 kilometer. Het inschrijfgeld is € 10,- voor de kidsrun en € 17,50 voor de overige categorieën. Bij de laatste afstand hebben we zelfs een elitegroep voor diegene die echt voor de snelste tijd gaan. Alle overige groepen staan in het teken van de Fun-Run en er is geen tijdswaarneming.

Klik op de afbeelding voor een vergroting


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater vandaag 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek vandaag 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek vandaag 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek vandaag 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.