Kick off van Dancing With The Alphense Stars 2015

Maandag 6 juli vond de kick off plaats van 'Dancing With The Alphense Stars 2015'. De acht 'bekende' Alphenaren maakten deze avond voor het eerst kennis met hun "dansprof" en werden voor het eerst op de hoogte gesteld van hun opdracht. Alle paren zullen een dans instuderen om op 12 september in de VSB-zaal van het Castellum Theater de strijd aan te gaan op de dansvloer.

De 'bekende' Alphenaren van DWTAS-2015 zijn:

- Nelleke Rimmelzwaan, jurylid van RTL programma "Door het oog van de naald"
- Manouk Gijsman, ex-Nederlands Kampioen kunstrijden op de schaats
- Desiree van Brussel, Makelaardij Van Brussel
- Mijong Berlijn, doktersassistente Gezondheidscentrum Dillenburg
- Matthijs Mulder, Berntsen en Mulder Advocaten
- Toob Alers, Buro Toob
- Sebastiaan Ponsioen, Ponsioen Optiek
- Ferdi Reedijk, sportdocent Scala College

Met het getoonde enthousiasme van deze acht Alphense prominenten en dat van hun danspartners Xander en Priscilla van Kempen, Roy van Uffelen, Geraldine Voost, Maarten Kat, Kim van den Hoven, Wouter Kranenburg en Marjolein Rijkaart belooft Dancing with the Alphense Stars 2015 een enorm spektakel te worden! 

Dancing with the Alphense Stars is een productie van De Vos Danscentrum en vormt de afsluiting van de Nationale Dans Week in Alphen aan den Rijn. Binnenkort start de kaartverkoop via de bestelsite van Theater Castellum. Kaarten kosten €15,-, hiervan is €2,50 bestemd voor het Prinses Beatrix Spierfonds, partner van de Nationale Dans Week.

Foto: De bekende Alphenaren worden gekoppeld aan hun danspartner en gaan samen op de foto


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.