Doe mee met Nieuwe Sloot BEKO Technologies Open 2015

Ook deze zomer organiseert Tennisvereniging Nieuwe Sloot weer haar jaarlijkse Open Toernooi. In praktisch alle categorieën wordt er gestreden om de eer en leuke prijzen, maar de gezelligheid en sportiviteit staan voorop! De organisatie is zeer gelukkig met de nieuwe hoofdsponsor BEKO Technologies die de komende 3 edities dit toernooi mogelijk maakt.

Het toernooi start op zaterdag 25 juli op het tennispark van TV Nieuwe Sloot aan de President Kennedylaan in Alphen aan den Rijn. Het toernooi eindigt op zondag 2 augustus. Op die dag worden de finales gespeeld in alle categorieën.

Het toernooi
Naar verwachting zullen er ook dit jaar weer meer dan 400 partijen worden gespeeld, verdeeld over circa 38 categorieën. Voor alle deelnemers is er dus voldoende mogelijkheid om in de eigen categorie te spelen. Hiermee is het tennistoernooi één van de grootste in de regio.

TV Nieuwe Sloot hanteert bij het organiseren van het toernooi een aantal belangrijke uitgangspunten. De belangrijkste hiervan is dat het een gezellig en sportief toernooi moet zijn. Om dit te bereiken wordt er o.a. in nauwe samenwerking met Brasserie Nieuwe Sloot gezorgd voor veel gezelligheid en heerlijke maaltijden. Ondanks dat er elke avond een vol programma met wedstrijden wordt afgewerkt vindt de organisatie het belangrijk dat het schema op tijd verloopt.

Daarnaast is het tennispark feestelijk aangekleed en wordt er tijdens het slotweekend een loterij georganiseerd met schitterende prijzen. U kunt zich direct inschrijven via deze link

50+ toernooi
Vanaf maandag 29 juli wordt er overdag een 50+ dubbel toernooi gespeeld. De finales van dit 50+ toernooi worden gespeeld op vrijdag 2 augustus. Er wordt op deze vrijdag tevens voor alle deelnemers een gezamenlijke lunch geserveerd. Dit 50+ toernooi is inmiddels als een vast onderdeel aan het open toernooi verbonden. U kunt zich direct inschrijven via deze link.

U kunt zich nog inschrijven t/m maandag 20 juli, dus schrijf u vandaag nog in en doe gezellig mee!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.