Nieuws

« Vorige - Volgende »

Culinair Alphen Oktoberfeesten verhuizen naar Rijnstreekhal

21 september 2015 - 09:30  •  reacties

Culinair Alphen Oktoberfeesten verhuizen naar Rijnstreekhal

Alphen aan den Rijn -

Aanleiding
De aanleiding van de locatiewijziging is divers. Voorzitter John Vermeer legt uit: “Door  grote belangstelling voor de Oktoberfeesten op vrijdag- en zaterdagavond zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het bekijken van de mogelijkheden op een nieuwe locatie, waar we meer feestgangers kunnen verwelkomen dan in de eerder geplande tent. De Rijnstreekhal was vroeger al een populaire evenementenlocatie; iedereen herinnert zich nog de grote feesten met Oud&Nieuw. Er kunnen net iets meer bezoekers in, veel faciliteiten zijn al aanwezig, de parkeermogelijkheden zijn goed, de overlast is minimaal en wij toveren de locatie natuurlijk om tot een geweldige ‘Oktober Halle’ waar een mooi feest gaat plaatsvinden.”

Nog geen kaartje?
Er zijn nog tickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober. Deze kunnen online gekocht worden op www.culinairalphen.com/tickets.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van het programma en de laatste updates? Like de Facebookpagina van Culinair Alphen. Of neem een kijkje op www.culinairalphen.com/oktoberfeesten 

Fotograaf: Josh Walet
Mediamarkt
Oktober feesten Culinair Alphen.'
Oktober feesten Culinair Alphen