Team Alphen d

Zaterdag 2 april zet het team van Alphen d’HuZes zich in om zoveel mogelijk puntzakken met patat te verkopen voor KWF kankerbestrijding. Hiervoor is de samenwerking gezocht met cafetaria Back to Eddy’s gevestigd aan het Aarhof. Zaterdagmiddag tussen 13.00 – 17.00 uur kost een patatje Alpe d’HuZes € 1,00 een bedrag wat volledig ten goede komt aan KWF kankerbestrijding.

Team Alphen d’HuZes bestaat uit 63 teamleden die op 2 juni al (hard)lopend of fietsend de bekende Franse berg Alpe d”Huez beklimmen. In gedachte nemen zij iemand mee die overleden is aan kanker of die de strijd voert tegen deze ziekte. Samen organiseren de teamleden diverse succesvolle activiteiten. In december wist het team een enorm succes te boeken met de roomboterbanketcijferactie in samenwerking met banketbakker Blom uit Zwammerdam. Voor het paasweekeinde verkocht het team in totaal 1.500 smikkelstollen op diverse plaatsen in de regio.

Eigenaar Patrick Ammerlaan van Back to Eddys: ‘Het is zeer indrukwekkend om te zien hoe het team van Alphen d’HuZes zich met ziel en zaligheid inzet om met diverse acties zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Toen zij mij een paar maanden geleden benaderden voor deze actie heb ik geen moment na hoeven denken om mijn medewerking te verlenen in deze actie. Ook mijn patatleverancier Foodpartners toonde zich direct bereidwillig met het gratis leveren van deze aardappelsnack. Ik doe het niet alleen voor het team, maar ook voor Sjaak Poth de vorige eigenaar van deze cafetaria die onlangs ten gevolge van kanker overleden is. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan de onderzoeken en genezing van deze verschrikkelijke ziekte. Het beloofd een mooie dag te worden, dus kom zaterdagmiddag allemaal een lekker patatje Alpe d’HuZes halen bij Back to Eddys!, besluit Ammerlaan’.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem. 

Evenementen gisteren 12:18

Shirma Rouse komt zingen op Haaspop!

Haaspop, een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt tijdens het paasweekend, staat bekend om zijn eclectische mix van muzikale genres, van rock tot dance en nu ook gospel. Op eerste paasdag, te midden van de bruisende festiviteiten, zal de getalenteerde Shirma Rouse, ook wel bekend als de Queen of Soul, haar opwachting maken met het ZO! Gospel Choir uit Amsterdam Zuid-Oost.