Luilak in Alphense centrum kent fantastische start

Het was vanmorgen vroeg al een drukte van belang in het gehele centrum van Alphen aan den Rijn. Ruim voor 07:00 uur vormden zich al rijen met wachtende mensen voor de deelnemende winkels aan Luilak in winkelcentrum de Aarhof, het Rijnplein en de overige winkelstraten van het Alphense Centrum. Hoge kortingen en speciale acties zorgden er vanmorgen voor, dat de winkels die hun deuren openende, direct veel klanten konden helpen.

Wethouder Gerard van As vroeg op pad
In winkelcentrum Aarhof nam wethouder van As vroeg deel aan een lekker ontbijtje bij ‘Bij Dennis’. Samen met Marc Krimpenfort, bestuurslid van winkelcentrum de Aarhof genoot hij zichtbaar van het winkelende publiek. “Ik ben heel blij dat veel winkeliers, hun deuren vandaag vroeg geopend hebben en aansluiten bij activiteiten, die de VOC Alphen aan den Rijn georganiseerd hebben. Met verschillende muziekoptredens, was het vanmorgen direct gezellig druk in het centrum” aldus Gerard van As.

Consument blij met acties als Luilak.
Astrid Poot is helemaal vanuit Rhoon naar Alphen aan den Rijn gekomen speciaal voor Luilak. “Van mijn vriendin weet ik dat de zaterdag voor Pinksteren altijd deze actie gehouden wordt. Dit jaar zijn er weer meer winkels open, ik vind dat ontzettend leuk. Het is jammer, dat een dergelijke succesvolle actie bijvoorbeeld in Rhoon niet opgepakt wordt. Het is in Alphen aan den Rijn best gezellig winkelen, door o.a. Luilak en de Halloween actie vorig najaar, kom ik eigenlijk meerdere keren per jaar naar Alphen aan den Rijn.”

Prima omzetten in de winkels
Marc Krimpenfort geeft aan dat winkeliers op deze zaterdag voor Pinksteren door Luilak goede omzetten draaien. De juiste kortingen op diverse groepen binnen de vroege uren zorgt voor een goede traffic in de winkel. Vaak gaat het winkelend publiek rond 10:00 uur even naar huis. Na het middaguur trekken consumenten echter weer het centrum in om nog even gezellig te winkelen. Door deze terugkerende consument, die toch impulsaankopen doet is de omzet op Luilak vaak vele malen hoger dan op een reguliere zaterdag.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.