4Sport en Pursue maken TCV Obstacle Run mogelijk

"Door de enorme inzet van Pursue Personal Training en 4Sport Training Center verwachten we dit jaar 1800 deelnemers te kunnen verwelkomen bij de TCV Obstacle Run op 25 juni", zegt Eric Streefland. Samen met de twee sportclubs is hij verantwoordelijk voor dit evenement. "Inmiddels zijn we de 1100 ruim gepasseerd, maar er kunnen er echt nog veel meer meedoen."

Ricardo van den Belt, eigenaar van 4Sport Training Center en gekwalificeerd deelnemer voor het Europees- en Wereldkampioenschap 'Obstacle Course Racing': "In 2015 organiseerden we de Obstacle Run voor de eerste keer tijdens het 'Zomerspektakel aan het Meer'-evenement, samen met Pursue Personal Training, Sportspectrum en het team van Zomerspektakel. Ditbeviel heel goed en door de vele positieve reacties hebben we besloten dit jaar weer zo'n zelfde evenement neer te zetten, maar dan nu alleen de Obstacle Run. We doen zelf al wat jaartjes mee aan Obstacle Runs zoals 'Mudmasters', 'Strong Viking Run' en vele andere. Zo komt onze ervaring goed van pas bij het uitzetten van het nieuwe parcours van de TCV Obstacle Run." Stephan Laurs, manager: "We hebben goed gekeken naar vorig jaar en geëvalueerd wat er wel en niet goed ging. Daarom kunnen we dit jaar een run neerzetten die in alle aspecten groter, leuker en spectaculairder is dan afgelopen jaar. Ik denk dat we ons met het parcours en de obstakels kunnen meten met de serieuze Obstacle Runs in Nederland.''

Veilig en uitdagend parcours
Vorig jaar haalde de run tegen de 1000 deelnemers en dat willen de mannen nu graag ver overtreffen. Lars van der Walle, mede-eigenaar bij Pursue Personal Training: "Samen met Ricardo, Stephan Laurs (ook van 4Sport) en Eric Streefland bedenken we het parcours. Daarnaast proberen we de bouwbedrijven, die de obstakels maken, zo goed mogelijk te informeren over waar het obstakel aan moet voldoen. Want dergelijke obstakels moeten naast een uitdaging ook veilig zijn." Ricardo vult aan: "We denken dat echt iedereen aan dit waanzinnig gave evenement mee kan doen. Het maakt niet uit of je jong, oud, wel of niet sportief bent. Alle deelnemers helpen elkaar. Het gaat om de Fun en gezien de reacties van vorig jaar is dat ook zo gebleken. Alphen krijgt de komende weken ook steeds meer te zien van de run. Tijdens de dag zelf leiden we alles in goede banen, controleren we het parcours en de obstakels op veiligheid en sturen we de vrijwilligers aan."

Inschrijven TCV Obstacle Run
Dat kan nogsteeds! Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de TCV Obstacle Run op 25 juni 2016 in Alphen aan den Rijn. Alle runs, Kidsrun, de 5, 10 en 15 km hebben nog plek. Doe dit via de website www.obstaclerunalphen.nl. Start en finish zijn op het terrein van de T-steiger en de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn, aan 'De Bijlen'. De TCV Obstacle Run is opgezet in samenwerking met het team van Zomerspektakel aan het Meer, 4Sport Training Center en Pursue Personal Training.

Foto: Stephan Laurs, Lars van der Walle en Ricardo van den Belt.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving gisteren 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige gisteren 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen gisteren 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.