Culinair Alphen kiest voor restaurants

Het wordt in het laatste weekend van de zomervakantie weer één groot culinair feest in Park Rijnstroom. De organisatie van Culinair Alphen is er weer in geslaagd om een aantal gerenommeerde restaurants vast te leggen.

Het meest smaakvolle festival van de regio heeft dit jaar haar naam veranderd in Culinair Alphen Foodfestival en dat is niet voor niets! Park Rijnstroom wordt vier dagen lang dé plek voor liefhebbers van 'good food', music, friends en fun. 

Restaurants
Op donderdag 18 augustus start Culinair Alphen met de vertrouwde Ladies Night. Tot en met zondag 21 augustus kunnen de bezoekers van Park Rijnstroom onder meer terecht bij Mangerie De Zeeger, Dolce Vita, Grand Café Eight, nieuwkomer De Zaak en De Dyck, het uitstekende restaurant uit Woubrugge dat voor de tweede keer meedoet. Natuurlijk is ook Wijnbar & Zo weer van de partij met hun heerlijke wijnen en fingerfood.

Foodtrucks
Nieuw op Culinair Alphen dit jaar zijn de foodtrucks. Naast de deelnemende Alphense restaurants zal de organisatie diverse rijdende keukens het park in rollen. Wat te denken van pincho's, falafel, tapas, tortilla's, charcuterie, een heerlijk minibroodje Wagyu, kaasfondue of gevulde aubergines? Bezoekers kunnen zich laten verrassen door de selectie aan kleurrijke wagens en hun bijzondere gerechten.

Foodmarkt
Ook nieuw op het evenement dit jaar is de foodmarkt. Hier kunnen bezoekers een stukje Culinair Alphen mee naar huis nemen door heerlijke en vooral speciale producten te shoppen bij kleine producenten en lokale ondernemers. 

Entertainment 
Natuurlijk gaan 's avonds de voetjes weer van de vloer met een swingend entertainmentprogramma. Zodra de line-up is vastgesteld zal de organisatie dit bekend maken op de website. Ook voor de jongste lekkerbekken zal er weer genoeg te beleven zijn op Culinair Alphen. 

Meer informatie over Culinair Alphen is te vinden op de website www.culinairalphen.com


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.