Zaterdag 24 september kofferbakmarkt bij De Baronie

Tweedehands spullen verkopen is hot! En hoe makkelijk is het om dat vanuit je auto te doen… Dat kan op de kofferbakmarkt bij winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn op zaterdag 24 september. Het plein wordt dan omgetoverd tot een grote handelsplaats vol met vintage schatten.

In Engeland is het een waar fenomeen; de kofferbakmarkt. Kofferbakmarkten hebben in Nederland de laatste jaren een enorme vlucht genomen. En nu is er dan ook een kofferbakmarkt in Alphen aan den Rijn, en wel bij De Baronie op zaterdag 24 september. De markt wordt gehouden op het plein van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers is gratis! 

Zelf spullen verkopen?
Wil je je spullen verkopen op de kofferbakmarkt van zaterdag 24 september bij De Baronie? Aanmelden is verplicht; dat kan via de website www.kofferbakmarktalphen.nl of kofferbakmarktnederland.nl. De kofferbakmarkt vindt plaats op het plein en de winkelstraat van de Baronie. Hierdoor is het tevens mogelijk om tweedehands waar vanaf een kleedje te verkopen. Let wel: de plekken zijn beperkt. Meld je dus snel aan. 

Over de kofferbakmarkt
Sinds de jaren ‘80 is er in Engeland een waar fenomeen ontstaan: de ‘car boot sale’, oftewel verkoop van tweedehands artikelen vanuit de kofferbak. De kofferbakmarkt kun je vergelijken met een rommel- of vlooienmarkt. Je kunt direct vanuit de kofferbak tweedehands spulletjes aan de man brengen. Ook is het mogelijk om spulletjes uit te stallen op een zelf meegebracht kleed of tafel.

Een kofferbakmarkt is een waar paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar. Je weet immers nooit wat er tevoorschijn komt uit zo’n kofferbak. Vaak gaat de bezoeker met een onverwacht koopje naar huis; dat maakt het ook zo leuk! En verkopers kunnen een leuk zakcentje verdienen...

Voor meer informatie over de kofferbakmarkt of over De Baronie, kijk op www.baronie.nu of www.facebook.com/winkelenbijdebaronie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.