Nieuws

« Vorige - Volgende »

Derde editie van Bock & Blues tocht door Alphen

2 oktober 2016 - 11:14  •  Hendrick's Pub  •  reacties

Derde editie van Bock & Blues tocht door Alphen

Alphen aan den Rijn - Het concept is even eenvoudig als doeltreffend. In 6 Alphense horecagelegenheden staan geweldige 'Bluesy' live acts en zijn er vele smakelijke Bockbieren te proeven zowel van het vat als op de fles. Middels het spoorboekje, dat op een later tijdstip bekend gemaakt wordt, heeft elke bezoeker de mogelijkheid om alle bandjes/artiesten te zien en horen.

De tocht begint traditiegewijs om 16.00 uur in Hendrick's Pub, daar waar het initiatief is geboren, om vervolgens via de Wijnbar, Alle Hens, De Natte en La Caleche te eindigen in Under the Bridge waar de laatste band om 20.00 uur begint.

In elk deelnemend cafe kun je een stempelkaart krijgen waar zes Bockbieren op staan. Als je alle stempels verzameld hebt, kun je de volle kaart inleveren en maak je kans op mooie priijzen waaronder een uitgebreid Bockbierpakket.

Of er ook wat te happen valt? In diverse cafe's staan er heerlijke gerechten met bockbier op de kaart, laat je verrassen met een goed glas bier in de hand terwijl je geniet van de opzwepende blues, rockabilly en rock & roll. 

Voor één dag is Alphen aan den Rijn 'Home of the Blues'!

Fotograaf: Josh Walet
Hendricks Pub.'
Hendrick's Pub

In het voormalig pand van café tot Markx.