Start ticketverkoop Guus Meeuwis, Kensington en Edwin Evers Band

Zaterdag 28 januari start om 09.00 uur de kaartverkoop voor vrijdagavond 2 juni van het Zomerspektakel aan het Meer. Dan kunnen belangstellenden de tickets online kopen. De kaarten kosten € 32,50 p/st exclusief administratie- en transactiekosten.

De ticketverkoop voor het Zomerspektakel aan het Meer gaat o.a. via Alphens.nl. "Wij zijn erg trots dat wij partner zijn voor de kaartverkoop van dit mooie evenement", aldus Jurre van Eyndhoven.

Programma vrijdagavond
Arvid Hendriks: "Het enorme aantal positieve reacties dat nu al voorbij komt via de sociale media is echt kicken en geeft ons het gevoel dat we een ijzersterke line-up voor de vrijdagavond hebben neergezet. Vanaf 17.00 uur is het terrein open. Om 18.00 uur start het programma met een DJ. Vanaf 19.00 uur treedt de Edwin Evers Band op, gevolgd door Guus Meeuwis. Kensington eindigt het spektakel."

Goed doel
Voorzitter Stanley de Looze: "Zoals ieder jaar steunt het Zomerspektakel aan het Meer een goed doel. Van ieder verkocht kaartje gaat er € 1,- naar dat goede doel. Op de tickets van vrijdag 2 juni staat een vraagteken. Met dat teken willen we de bezoekers vragen straks naar onze site te gaan en te stemmen op drie goede doelen, die we gekozen hebben. We richten ons zoveel mogelijk op lokale doelen. Het zou echt fantastisch zijn als we weer een goed doel uit onze vorige editie als Spinning Wheel kunnen steunen. Meer informatie hierover volgt op een later tijdstip."

4 dagen feest
In 2017 valt Zomerspektakel aan het Meer in het Pinksterweekend (2 t/m 5 juni) en daardoor is het maar liefst vier dagen feest! Daarnaast organiseert Zomerspektakel natuurlijk ook weer de Obstacle Run. Deze is op zondag 4 juni.

Kaarten kopen? Dat doe je hier!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.