Topmodellen begeleiden deelneemsters Alphens Next Win model

Voor de verkiezing van Alphens Next Win model die op zondag 29 januari in pop- en cultuurpodium Het Kasteel wordt gehouden hebben zich dertien deelneemsters aangemeld.

De verkiezing is een initiatief van het Alphense model Jorien van der Meij. Als finaliste van de Mrs. Multiverse Nederland verkiezing heeft zij de opdracht gekregen een fundraiser te organiseren voor de Women Empowerment Foundation. Dit is een non-profit organisatie, die zich inzet voor vrouwen en meisjes die in aanraking zijn geweest met huiselijk geweld, loverboys, verkrachting, pesterijen op school of andere trauma’s uit het verleden.

“Het aantal aanmeldingen lijkt misschien weinig, maar vooraf waren wij uitgegaan van 10 à 15 modellen voor de fotoshoot en eenzelfde aantal voor de catwalk.” Laat Jorien weten. “De meisjes die zich hebben aangemeld, zijn echter zo enthousiast dat zij allemaal aan beide onderdelen willen meedoen. Als er dus nog meiden zijn die zich willen inschrijven dan moeten zij dit snel doen, omdat wij passende kleding voor de modeshow moeten regelen.” Van der Meij vertelt dat meisjes van 16 tot en met 19 jaar uit Alphen en directe omgeving (maximaal 25 kilometer) kunnen meedoen. Zij kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.winmodel.nl. Daar is ook alle overige informatie (ook over sponsoring) te vinden.

Begeleiding door topmodellen
Voorafgaand aan de finale zijn er trainingen op dinsdagavond 24 januari (fotoshoot) en op donderdagavond 26 januari (catwalk). De Amsterdamse Eveliene Witjes is aanwezig bij de fotoshoottraining. Zij heeft als actrice veel ervaring met musical en theater en houdt zich als model veel bezig met mode en styling. Voor de catwalktraining is de organisatie verzekerd van de komst van model Dewika Jaynice Makhan. De 23-jarige Utrechtse deed in het verleden onder andere mee aan de Miss India Holland verkiezing en werkte als gevolg daarvan een tijdje aan modeprojecten in dat land. Beide dames zitten ook in de jury van Alphens Next Win model. Die jury wordt gecompleteerd met een van de kledingontwerp(st)ers van de creaties die de modellen tijdens de finale zullen showen.

Op de catwalk zal onder andere casual en zakelijke kleding worden geshowd. Tijdens de slotavond is er muzikaal entertainment in de pauzes. De winnaressen van de fotoshoot en de modeshow krijgen een professionele fotoshoot aangeboden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.