Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ook dit jaar Halloweenfeest Freaky Nights in Archeon

12 oktober 2017 - 16:10  •  reacties

Ook dit jaar Halloweenfeest Freaky Nights in Archeon

Alphen aan den Rijn - Dat het na vorig jaar grootster moest, was voor de organisatoren duidelijk. "Met voldoening hebben we teruggekeken op het succes van de eerste aflevering. Daarom zijn we doorgegaan", aldus Mariëtte, één van de initiatiefnemers namens de Cascarvieten. Zij is samen met Diana, Marina en Annemieke het creatieve brein achter dit griezelige festijn. 

Het allereerste idee ontstond vorig jaar nadat de Cascarvieten na twaalf edities Dinner Night een nieuwe activiteit zochten. Na het ontstaanvan het idee voor Freaky Nights, was duidelijk dat niet zomaar een Halloween moest worden met pompoenen en lampionnen. "Nee, het moest spectaculair worden, waaraan meer dan negentig vrijwilligers van de Cascarvieten en ongeveer dertig medewerkers van Archeon samenwerken", vertelt Diana.

Archeon was vorig jaar meteen enthousiast over de plannen en ook dit jaar is de samenwerking weer beklonken. "Wij zijn maar vrijwilligers. We werken met een klein budget, maar kunnen rekenen op een tomeloze inzet van onze leden en samen met de medewerkers van Archeon organiseren wij een echt professioneel Halloweenfeest", vindt Diana.

Tickets
De Freaky Nights vinden plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober.  Overdag is het park geheel in Halloweenstijl gehuld, maar vanaf 19.30 uur is het park open voor iedereen die durft, vanaf 12 jaar. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Fotograaf: Josh Walet
Archeon.'
Archeon

In het Archeon beleef je zelf de geschiedenis.