Nieuws

« Vorige - Volgende »

Laatste editie van de Groene Hart Game eXperience

15 november 2017 - 10:29  •  reacties

Laatste editie van de Groene Hart Game eXperience

Alphen aan den Rijn - Maar liefst honderd leerlingen van de vier vestigingen van CSG Groene Hart gaan van vrijdag 17 november 20.00 uur tot zaterdag 18 november 11.00 uur gamen op het Groene Hart Leerpark. Omdat de aula van het Leerpark door de komst van de nieuwe school volgend jaar niet meer beschikbaar zal zijn, wordt dit de laatste editie.

Omdat de spooktocht in 2014 een groot succes was, hebben de organisatoren -de ICT-afdeling van SCOPE scholengroep- besloten om dit speciaal voor de laatste editie nog een keer te organiseren. "Echt een niet te missen activiteit”, laat Frank van Brenk, hoofd ICT van SCOPE weten. "Leerlingen kunnen de spooktocht lopen met een groepje van maximaal vier personen. Speciaal voor alle docenten van de school organiseren we de spooktocht op zaterdagavond nog een keer." 

Weinig slaap
Voor de deelnemers van de LAN-party is er een slaapzaal en kunnen de leerlingen hun slaapzak en matje meenemen om tussendoor even te slapen. "Maar hier wordt meestal niet veel gebruik van gemaakt, de meesten gaan de hele nacht door", aldus de organisatie.

Fotograaf: Josh Walet