Geslaagde laatste editie Groene Hart Game eXperience

Afgelopen vrijdag ging de laatste editie van de Groene Hart Game eXperience van start. Tijdens de LAN-party gameden zo'n honderd leerlingen van de Groene Hart scholen de hele nacht door in de aula van het Groene Hart Leerpark in Alphen aan den Rijn.

Alle leerlingen kregen aan het begin van de avond een lootje. Tijdens de officiële opening ontving de leerling met het winnende lot een Dell Alienware, een populaire gamerslaptop, gesponsord door Dell. De rest van de nacht stond vooral in het teken van gamen en competities. Zoals bij iedere editie kregen de deelnemers onder andere het Game eXperience T-shirt en een ontbijt op zaterdagochtend.

Ook werd er een spooktocht georganiseerd in de school. Ruim twintig mensen waren geschminkt en verkleed om de leerlingen de stuipen op het lijf te jagen. 

Geslaagd
De ICT-afdeling van SCOPE scholengroep, die het evenement organiseert, kijkt terug op een geslaagde, laatste editie. Frank van Brenk, hoofd ICT, legt uit dat ze altijd met veel plezier hebben gewerkt aan de organisatie van de LAN-party. "Maar na zoveel edities is het ook wel een keer genoeg geweest. Er zit ontzettend veel voorbereidingstijd in en we zijn hier altijd diverse schoolvakanties mee bezig", verklaart hij. "Die tijd hebben we straks met de komst van de nieuwbouw niet meer. Ook verdwijnt de grote aula van het Leerpark en komt er een kleinere ruimte voor terug."

Van Brenk denkt dat ze wel gaan terugkomen met iets anders. "Het is te leuk om zoiets te organiseren. Het gaat straks vanzelf weer borrelen!"


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.