Winter Culinair mag van Maggie Blue jaarlijks terugkeren
Van 15 tot en met 17 december wordt het Thorbeckeplein omgetoverd tot een winters evenement: Winter Culinair. Compleet met kerstmarkt, schaatsbaan en koren in Dickensstijl wordt de vernieuwde Lage Zijde in Alphen aan den Rijn weer op de kaart gezet.
Francis Vermeer, eigenaresse van Maggie Blue in het Nutsgebouw, bevindt zich deze dagen midden in het feestgedruis. Wat Francis betreft mag het evenement -nu al- ieder jaar terugkeren op de agenda.
Wat vond je van het idee van Winter Culinair op en rondom het Thorbeckeplein?
Wat leven in de brouwerij tijdens de wintermaanden! In andere steden slaan soortgelijke concepten goed aan en we kunnen aan nóg meer mensen laten zien hoe mooi het aan de Lage Zijde is geworden. Ik vind het een prima idee van Alphens.nl / Sera, mooi initiatief van mijn oud-Culinair Alphen collega's en een mooie kans om samen te werken met de andere ondernemers rondom het Thorbeckeplein.
Wat verwacht je zelf van 15,16 en 17 december?
Echte winterse gezelligheid! Een hoop mensen, food, drinks en entertainment. Kortom, een echte winterse ontmoetingsplek voor Alphenaren. Dat het een evenement mag worden wat jaarlijks terugkeert op de agenda.
Waarmee gaan jullie je tijdens het evenement onderscheiden?
'Team Maggie Blue' staat klaar op ons sfeervolle en verwarmde terras dat we speciaal inrichten voor dat weekend. Luxe broodjes, winterse soep, en natuurlijk de nodige drankjes om je warm en gezellig te houden. ;-)
Waarom moeten Alphenaren naar Winter Culinair komen?
Schaatsen, een kerstmarkt, glühwein & good food…. Need I say more?