Nieuws

« Vorige - Volgende »

'Gezelligheid en warme sfeer tijdens Winter Culinair'

7 december 2017 - 08:23  •  reacties

Gezelligheid en warme sfeer tijdens Winter Culinair

Alphen aan den Rijn - Martijn en Daisy Hagenbeek - van der Werff openden afgelopen zomer Fijn Koffie - Wijn & Foodbar aan het Thorbeckeplein. De ondernemers hopen tijdens Winter Culinair op veel gezelligheid en een groot succes!

Wat vond je van het idee van Winter Culinair op en rondom het Thorbeckeplein?
Ontzettend leuk initiatief! Wij waren direct enthousiast. Een goed idee om zo de Alphense horeca op en aan het Thorbeckeplein te promoten en op de kaart te zetten. 

Wat verwacht je zelf van 15, 16 en 17 december?
Wij verwachten vooral een hoop gezelligheid en een warme sfeer, ondanks de decemberkou. Winter Culinair moet een geweldig gevoel geven aan alle nieuwe bewoners rondom het plein.   

Waarmee gaan jullie je tijdens het evenement onderscheiden?
Door buiten een complete wijn- en cava bar te plaatsen hopen wij onder andere onszelf op de kaart te zetten. We serveren warme borrelhapjes en onze welbekende bruschetta's. De kinderen lekker laten schaatsen en de ouders, opa's en oma's met een lekker glaasje en een hapje in de hand laten toekijken.  

Waarom moeten Alphenaren naar Winter Culinair komen?
Wij zien het als de heropening van het Thorbeckeplein. Na weken tegen een bouwterrein te hebben aangekeken, eindelijk weer vrij zicht en een gezellige aanblik. Voor iedereen FIJN! Iedereen mag zien hoe hard er gewerkt is om dit evenement te doen laten slagen en iedereen MOET zien hoe mooi alles is geworden!

Fotograaf: Josh Walet