Disco-Train Back to the 70s 80s & 90s Celebration Party

Inkakken tussen Kerst en Oud en Nieuw? Niet met de Disco-Train Celebration Party. Het Kerstdiner (of diners) dans je er op deze avond gegarandeerd weer af, want stilstaan in onmogelijk. Een sfeervol en energiek Feest met een hoofdletter F voor de 25-plusser.

Op vrijdag 29 december organiseert Disco-Train de Celebration Party in de MAX. De zaal wordt voor deze avond omgetoverd tot een Disco Tempel met retro versiering en een grote dansvloer. De hele avond staat in het teken van positieve energie, happy sfeer en de beste disco & dance classics uit de 70s, 80s & 90s. 

De Disco-Train DJ's gaan er helemaal voor om met vrolijke en dansbare hits van toen het leven 2017 nog even goed te vieren voordat we het nieuwe jaar in gaan. Kleed je alsof het de 70s/80s/90s is met soulpijpen, blokhakken, pruiken of psychedelische jurkjes. Niks is te gek! Het is zeker niet verplicht, kom vooral waar jij je lekker bij voelt want dat is het doel van de avond. Ben jezelf, lach, dans en geniet!

De Disco Party's zijn feesten waar je heen gaat, puur voor de gezelligheid, in een ongedwongen sfeer, met leuke mensen, de beste dansbare muziek, de beste DJ’s, top locaties en dát voor een betaalbare entreeprijs.

Deze garantie kunnen wij je geven: bij de Celebration Party ben je verzekerd van de beste en lekkerste disco & dance hits. Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

Line-up:
DJ Sven (bekend van Radio 10, Radio Veronica en zijn mega hit uit de 80s, the Holiday Rap)

DJ Bo Bellow (bekend van de IT, Astra, Brothers en Felini)

DJ Johan (Mr. Disco-Train)

Datum: 29 december
Tijd: 21.00 – 3.00 uur
Leeftijd: 21+
Locatie: MAX
Tickets voorverkoop: €12,50
Tickets aan de deur: €17,50 (indien nog beschikbaar)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.