Nieuws

« Vorige - Volgende »

Volgend jaar gewoon weer Alphens Bevrijdingsfestival

21 december 2017 - 12:10  •  reacties

Volgend jaar gewoon weer Alphens Bevrijdingsfestival

Alphen aan den Rijn - Mede dankzij het grote draagvlak binnen de gemeente en ondernemers in het centrum van Alphen aan den Rijn is er groen licht voor een volgende editie. Voorzitter Jeroen Iemhoff is positief. "De gemeente en horecaondernemers hebben vroeg in het stadium groen licht gegeven waardoor we ruim de tijd hebben om alles voor te bereiden. Dit zal de kwaliteit van het festival zeker ten goede komen", aldus Iemhoff.

Het festival zal gehouden worden op 5 mei op het Rijnplein. Net zoals afgelopen jaren is het festival ook dit keer gratis te bezoeken. Omdat het dit jaar op een zaterdag wordt gehouden hoopt de organisatie een dagvullend programma neer te kunnen zetten en zal starten om 13.00 uur.

Voorgaande jaren wist de organisatie al grote namen als Kenny B, Massada en Danny Vera te strikken, dit jaar hoopt de organisatie weer een aantal bekende acts binnen te halen. De organisatie zal de komende tijd stukje bij beetje de gehele line-up bekend maken.

Vrijheid vieren
Dit jaar wordt het festival voor de derde keer georganiseerd. In 2016 en 2017 waren er beide keren meer dan zesduizend bezoekers aanwezig. "Met een eigen bevrijdingsfestival hoeven Alphenaren niet meer de stad uit en kan er op 5 mei in het hartje van de stad de vrijheid gevierd worden", aldus de stichting.

Fotograaf: Korsjan Punt