Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Jaarmarkt gaat nog dit jaar vernieuwen

13 februari 2018 - 09:04  •  reacties

Alphense Jaarmarkt gaat nog dit jaar vernieuwen

Alphen aan den Rijn - De stichting werkte bij het organiseren van de jaarmarkt al bijna tien jaar samen Fresh Events uit Scheveningen, maar gaat nu samenwerken met Star Promotions uit Bleiswijk. Het doel is om de Alphense jaarmarkt een stuk gevarieerder te maken.

Op de derde woensdag van september staan in het Alphense centrum honderden kramen, maar er waren diverse kramen met hetzelfde aanbod zoals telefoonhoesjes en portemonnees. Star Promotions moet met hun marktbestand veel nieuwe handelaren aantrekken om zo een vernieuwend en gevarieerder aanbod te creëren. "Toch blijven ook een groot aantal vertrouwde handelaren hun plaats krijgen op de markt", aldus de stichting.

Lage Zijde
Nu veel van de bouwerkzaamheden aan de Lage Zijde zijn afgerond, wil de stichting de route van de jaarmarkt aanpassen en het gebied rondom winkelcentrum mee betrekken bij het evenement.  

De kermis zal dit jaar nog op het Aarplein te vinden zijn. Van vrijdagmiddag 14 september tot en met woensdag 19 september zullen diverse attracties worden opgesteld in het Alphense centrum.

Fotograaf: Eveline Verhoeve
Tags: jaarmarkt
Markt