Advertorial Evenementen

Berget Lewis en Charly Luske op Sama Sama Festival

Het Sama Sama festival wordt dit jaar opnieuw georganiseerd in Alphen aan den Rijn. De organisatie heeft de line-up voor het evenement al bekend gemaakt, onder andere Berget Lewis en Charly Luske zullen het podium betreden.

Het Sama Sama Festival, waarvan de naam staat voor 'verbroerdering', vindt dit jaar niet plaats in de Rijnstreekhal maar in het parkrestaurant in Avifauna. Naast entertainment is er dit jaar ook een Op vrijdag 30 november is er plaats voor zo'n negenhonderd bezoekers, iets minder dan vorig jaar.

De tweede editie van het festival, met onder andere optredens van Lois Lane en Massada, bleek afgelopen jaar opnieuw een groot succes. De ruim duizend kaarten waren binnen twee weken uitverkocht.

Line-up
Naast Berget Lewis en Charly Luske treden ook de volgende artiesten op: Danjil & Esther Nijhove, Familiair, Gazooth, Something Fresh, Bad Habit, SoulFuzion, Foco, Amboina Serenaders Band, DJ Ron Funkytown en DJ Djogget. De kaartverkoop voor 2018 gaat 15 maart van start.

Monument
De opbrengst van het Sama Sama Festival gaat naar stichting Tugu. Stichting Tugu is bezig met een monument als eerbetoon aan de eerste en tweede generatie Molukse ouderen die naar Alphen kwamen. De planning is dat het monument in 2019 wordt gerealiseerd. 

Afgelopen week werd de opbrengst van afgelopen editie overhandigd. De opbrengst was goed voor een cheque van 10.000 euro.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 17:50

Bijgeboekte voorstellingen met bekende namen bij Parkvilla

Het culturele seizoen loopt hetzelfde als een schooljaar: van september tot en met juli. Maar dat wil niet zeggen dat er in het seizoen geen theatervoorstellingen worden bijgeboekt. Op 16 mei komt Marcel van Roosmalen naar Parkvilla met zijn voorstelling Totaal 3 On Tour en op zondagmiddag 9 juni komen Rob Urgert en Joep van Deudekom met de De Verbinders.

Openbaar vervoer gisteren 16:45

In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva

Reizigers kunnen voortaan eenvoudig reizen en betalen door in- en uit te checken met de betaalpas. Nu nog zonder kortingen of abonnement. Daarnaast blijft het mogelijk om te reizen met de OV-chipkaart of om een kaartje te kopen bij de chauffeur. Reizen met de betaalpas is onderdeel van OVpay, de nieuwe manier van betalen in het ov.

Calamiteiten gisteren 16:25

N207-Oostkanaalweg afgesloten na ongeval

Op de N207-Oostkanaalweg, tussen Oranje Nassausingel en Nieuwkoopseweg, heeft zich een ongeval voorgedaan waarbij twee auto's en een vrachtwagen betrokken waren. Als gevolg hiervan is de weg momenteel afgesloten. Het verkeer staat vast tot en met Ter Aar.

Verkeer en vervoer gisteren 13:08

Europese Flitsmarathon: intensieve controles voor verkeersveiligheid

Van maandag 15 tot en met zondag 21 april houdt de Europese politieorganisatie Roadpol de zogenoemde 'flitsmarathon'. Er wordt die week in verschillende Europese landen, waaronder ook in Nederland, zowel overdag als 's nachts intensiever op snelheid gecontroleerd.