Advertorial Evenementen

Ruim 2000 tickets Wet 'n Wild Beachfestival verkocht

Voor het Wet 'n Wild Beachfestival zijn al ruim tweeduizend kaarten verkocht. De kaartverkoop voor de vernieuwde opzet van het festival aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn ging maandagavond van start.

Alle super early bird tickets voor het festival, dat dit jaar voor het eerst bij de T-steiger plaatsvindt, waren in zeven minuten tijd uitverkocht. Ook de 'gewone' early bird tickets gingen als warme broodjes over de toonbank, waardoor inmiddels meer dan tweeduizend bezoekers een kaartje hebben bemachtigd. 

Het Beachfestival, de vernieuwde versie van de Beachparty, biedt ruimte aan zo'n zesduizend bezoekers. "Mochten we dat aantal bereikt hebben, dan gaan we kijken of we onze vergunning kunnen uitbreiden", aldus organisator Jason Tuhumena.

Line-up
Behalve een nieuwe naam en locatie, is ook de opzet van het festival aangepast. Dit jaar zullen er twee podia zijn, een urban podium en house podium. Op het urban podium zullen naast Broederliefde, Ronnie Flex, Bizzey, Freddy Moreira, Childsplay, Lady Bee en Irwan optreden. Op het house podium staan Roog, Erick E en Le Mar. DJ Jean en La Fuente maken de line-up van dit podium compleet.

Tickets zijn verkrijgbaar via Alphens.nl.


Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem. 

Evenementen gisteren 12:18

Shirma Rouse komt zingen op Haaspop!

Haaspop, een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt tijdens het paasweekend, staat bekend om zijn eclectische mix van muzikale genres, van rock tot dance en nu ook gospel. Op eerste paasdag, te midden van de bruisende festiviteiten, zal de getalenteerde Shirma Rouse, ook wel bekend als de Queen of Soul, haar opwachting maken met het ZO! Gospel Choir uit Amsterdam Zuid-Oost.

Blog Sport gisteren 11:01

ARC moet stevig aan het werk zaterdag tegen BOL

Bijna alle amateurvoetballers mogen van een lang paasweekeinde genieten. Alleen degenen die in het eerste elftal van ARC spelen moeten aan de bak. En stevig ook, want voor hen staat in Broek op Langedijk een uitermate belangrijke wedstrijd tegen BOL op de rol.