Nieuws

« Vorige - Volgende »

Derde editie van Asperges (& Meer) in de Polder

14 maart 2018 - 09:50  •  reacties

Derde editie van Asperges (& Meer) in de Polder

Alphen aan den Rijn - Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Hans Peter van den Bosch van eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen. Na twee geslaagde edities Asperges in de Polder met meer dan 1.000 liefhebbers in 2017, doet de organisatie er dit jaar nog een schepje bovenop, door het evenement uit te breiden naar minimaal 8 dagen.

Crème de la crème
De organisatie is trots op de culinaire invulling van het event, de crème de la crème van de keukenbrigade uit het Groene Hart is vertegenwoordigd. De Florijn uit Nieuwerbrug vaardigt chef Brenda de Graaf af. In den Doofpot, bekroond als beste restaurant uit Leiden, is gedurende twee dagen weer aanwezig met chef Patrick Brugman. Nieuwe partners zijn Plantage 87 uit Oude Wetering met chef Stephan Möllers. De afsluiting van de culinaire week is voor Gert Blom en zijn brigade van restaurant Amarone uit Rotterdam.

Met deze topchefs in het programma is er ruimte voor creativiteit in de gerechten en dat betekent dat er dit jaar meer wordt geserveerd dan alleen asperges. 

Entertainment
Alle avonden van Asperges in de Polder dragen een ander thema met bijbehorend entertainment. Van Vinyl DJ met smaakvolle jazzy achtergrondmuziek of een avond Spaanse flamengo met Helena Perez. De Groovy Night(s) is ieder jaar een overweldigend succes wordt ditmaal ingevuld door DJ Kit-T.  

Voor iedereen
Asperges (& Meer) in de Polder is hét moment om de lente te verwelkomen, het liefst in goed gezelschap. Kom van 24 mei tot en met 1 juni gezellig met relaties, familie en vrienden voor een heerlijke avond uit.

Vanuit het bedrijfsleven is er ieder jaar veel interesse, met speciale bedrijfsarrangementen vanaf tien personen. De bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een onvergetelijke middag of avond, workshop, receptie of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen. Voor de zakelijke mogelijkheden informeer via info@aspergesindepolder.nl.

Voor meer informatie over dit smaakvolle event www.aspergesindepolder.nl

Fotograaf: Eigenwijze Evenementen