Advertorial Evenementen

TOOST Foodtruck Festival keert terug naar Alphen

Het TOOST Foodtruck Festival keert in september terug naar Alphen aan den Rijn. Het foodtruckfestival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd in Alphen en vindt dit keer plaats in het Europapark in de wijk Kerk & Zanen.

De eerste Alphense editie van het TOOST Foodtruck Festival was vorig jaar geslaagd. Enkele duizenden bezoekers bezochten het festival, dat toen in het Burgemeester Visserpark werd gehouden. De mobiele keukens serveerden toen diverse soorten hapjes en drankjes, waaronder Mexicaanse tortilla's, oesters, smoothies, pizza, hamburgers en donuts. Ook was er een truck met live muziek aanwezig. 

De organisatie liet vorig jaar al weten tevreden te zijn en graag terug te willen keren naar Alphen, maar Alphenaren gaven wel aan meer foodtrucks te willen bezoeken. "Voor deze eerste editie hebben we nog niet alles uit de kast getrokken omdat we nog niet wisten hoe Alphen zou reageren op een foodtruck festival", meldde de organisatie destijds. Daarnaast bood ook de locatie te weinig ruimte voor uitbreiding van het aantal foodtrucks, waardoor de organisatie op zoek is gegaan naar een andere locatie voor een grote opzet van het festival. 

Het TOOST Foodtruck Festival vindt plaats in het weekend van 28, 29 en 30 september en is gratis toegankelijk. 


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.