Advertorial Evenementen

Parkvilla organiseert Parkkunst op vrijdag 27 april

Parkkunst is hét favoriete culturele festival van grote en kleine Alphenaren. Hier moet je bij zijn. Dit festival wordt jaarlijks georganiseerd en trok vorig jaar zo’n 20.000 bezoekers. Geheel gericht op het onderwerp ‘kunst en cultuur’ is Parkkunst de juiste setting voor live muziek, kunst en cultuur, lekker eten en een familiegevoel.

Parkkunst vindt plaats op 27 april 2018 tijdens Koningsdag in Park Rijnstroom, tussen 12:00 uur en 19:00 uur en wordt georganiseerd door Parkvilla. Tickets voor dit event zijn niet te koop, de toegang is voor iedereen gratis toegankelijk. Meer informatie over dit event is te lezen via www.parkvilla.nl.

Over Parkvilla
In de Parkvilla ontmoet jong en oud elkaar. Creativiteit staat hier centraal en is onze verbindende kracht. In ons historische pand, gelegen in Park Rijnstroom, biedt Parkvilla een breed scala aan workshops op het gebied van kunst en cultuur. In het theater en de filmzaal genieten onze bezoekers van voorstellingen, lezingen en films. Ook buiten de Parkvilla organiseren wij activiteiten door heel de regio, die zelfs landelijke bekendheid genieten. 

Programma 
12.00 uur - start Parkkunst.

12.00 tot 19.00 uur - Muziekpark Podium Parkkunst 2018: met Tess et les Moutons, Janett & the Bluesbaboons en SoulTrain.

12.00 tot 17.00 uu - Kunstpark met kunstkramen, kunstenaars uit het gehele land, cursisten van Parkvilla tonen hun werk, theater van Jeugdtheaterhuis, dansoptredens en workshops van dansafdeling Parkvilla.

12.00 tot 17.00 uur - Kinderpark met o.a. een Zweefmolen, Paint-inn, Goochelaars, Circus en nog veel meer.. 

Het Parkfilmhuis heeft twee films geprogrammeerd:

14.00 uur - De Wilde Stad
16.00 uur - De Wilde Stad
20.00 uur - Médecin de campagne

Organisatie
Parkkunst wordt mogelijk gemaakt door een team van gedreven medewerkers, vrijwilligers en sponsoren. Het event wordt uitgevoerd in de geest van Parkvilla 'coördineren, organiseren en verbinden'.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.